• 24/07/2024

Openluchtconcert van Poltrock in Boechout gaat nu toch door

Openluchtconcert van Poltrock in Boechout gaat nu toch door

BOECHOUT – Het openluchtconcert van Poltrock , dat eerder werd afgelast omwille van de coronamaatregelen, kan nu toch plaatsvinden. Het lokaal bestuur Boechout garandeert dat het op een veilige manier kan worden georganiseerd.

Tijdens een warme zomeravond genieten van een mooi concert … Heb jij het ook gemist de afgelopen maanden? Goed nieuws dan. Op donderdag 27 augustus trakteert lokaal bestuur Boechout je op een gratis openluchtconcert op het Wiebelplein aan de Konijnenbergstraat.

Poperingenaar David Poltrock is bekend als toetsenman van De Mens en van samenwerkingen met Triggerfinger, Hooverphonic, Jasper Steverlinck, Bent Van Looy ….

Onder de naam Poltrock verraste hij in 2018 met ‘Mutes, Moods & Machines’: een eclectische instrumentale trilogie waarin hij zijn liefde voor de piano registreerde, wat hem de Music Industry Award (MIA) voor beste muzikant van 2018 opleverde.

Het grote publiek kent hem als hulpcoach in The Voice van Vlaanderen. En dan is hij ook nog producer en componeert hij muziek voor film (‘Safety first’) en televisie.

Tijdens dit concert speelt hij vooral werk uit ‘Mutes’ en grijpt hij terug naar zijn klassieke achtergrond en zijn liefde voor geprepareerde piano’s.

Het concert begint om 20u30. De toegang is gratis, maar het is wel verplicht vooraf een ticket te bestellen via www.boechout.be/vooruit. Enkel met een ticket krijg je toegang tot het concert.

De ticketverkoop start morgen vrijdag 21 augustus om 9 uur. Je kan maximum zes tickets per persoon bestellen. Opgelet: je koopt je tickets per bubbel.

Zo kunnen de organisatoren ervoor zorgen dat iedereen op een veilige afstand van elkaar kan zitten. Koop je dus vijf tickets tegelijk, dan veronderstelt men dat deze vijf personen in één bubbel zitten.

Het is verplicht een mondmasker te dragen tijdens het concert. Ter plekke kan je geen drankjes krijgen, maar voor en na het concert ben je natuurlijk welkom in de omliggende horeca. (Antwerps Persbureau fotomateriaal pexels-pixabay)

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten