• 16/07/2024

Opbrengst benefietconcert steunt Togo

HERENTALS – Vocaal Ensemble Markant is trots te kunnen melden dat het benefietconcert van 26 mei 2024 een indrukwekkende 2045 euro heeft opgeleverd. Dit bedrag wordt integraal geschonken aan vzw Togo Debout om hun waardevolle projecten in Togo te ondersteunen.

Dankzij de generositeit van alle aanwezigen en de inzet en medewerking van vele vrijwilligers op het benefietconcert kan vzw Togo Debout nu de bouw van sanitaire voorzieningen in de school van Djagblé financieren. Het gebrek aan toiletten leidde eerder al tot tragische incidenten. De leerlingen zullen voortaan gezond en veilig hun behoefte kunnen doen.

Het Vocaal Ensemble Markant Vocaal Ensemble Markant is een groep gepassioneerde zangers die met hun muziek niet alleen willen ontroeren, maar ook een positieve impact willen hebben op de wereld. Met (benefiet)concerten en andere evenementen streven ze ernaar om goede doelen te ondersteunen en gemeenschappen te versterken.

Vzw Togo Debout vzw Togo Debout is een vzw die zich inzet voor de verbetering van de levensomstandigheden in Togo. Door middel van diverse projecten op het gebied van onderwijs, gezondheid en infrastructuur werkt de organisatie aan een betere toekomst voor de Togolese bevolking.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Joris van Hasselt (jorisvanhasselt@gmail.com)

Foto organisatie

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten