• 15/04/2024

De vele vrijwilligers

Opbouw Na Fir Bolg gestart in Vorselaar

Vorselaar – Vele vrijwilligers zijn weer gestart met de opbouw van het Na Fir Bolg festival dat op 7, 8 en 9 juli gehouden wordt met enkele spetterende namen. Zo treden op vrijdag o.a. 10CC en Laïs op, op zaterdag de Gipsy Kings en The Dinky Toys en is er op zondag de ode aan Zjef Vanuytsel (met Raymond van het Groenenwoud, Jan De Smet en Jan De Wilde) en een symphony orkest dat optreedt met o.a. Stijn Meuris, Stan Van Samang en Mama’s Jasje. Natalia sluit op zondag het festival af.

Organisator Luc Janssens is fier op zijn vrijwilligers of zoals hij het verwoordt: “Opbouwen met 60 fijne en gemotiveerde vrijwilligers doet iets met een organisator.” Hij vindt dat ze dit jaar het meest uitlopende programma ooit hebben, voor iedereen wat wils. Vooral 10CC en Faun zullen iedereen gaan verbazen. Ook wil hij nog kwijt dat buiten de pinten in glas en eten op stenen bordjes er voor de kinderen bijzondere animatie is. Er staat een heel team voor ze klaar en er zullen ook speciale optredens en acts zijn voor hen, zoals de Ketnetband, circusanimatie en een lichtshow.

Kaarten zijn nu verkrijgbaar op het festivalterrein op Sassenhout of via www.nafirbolg.be en uiteraard tijdens het festival aan de kassa.

 

Foto’s Adrie de KOK

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten