Op zoek naar strafste Vlaamse verpleegkundige, nieuws ELZ Pallieterland


WILRIJK – GZA Ziekenhuizen gaat op zoek naar de strafste verpleegkundigen van Vlaanderen. Als allereerste in Vlaanderen organiseert het ziekenhuis een Challenge voor verpleegkundigen, waar alle Vlaamse verpleegkundigen en studenten verpleegkunde aan kunnen deelnemen. De finalisten van de Challenge maken kans op mooie prijzen.

Geert Goossens, directeur personeel en communicatie van GZA Ziekenhuizen: ‘Als werkgever willen we het beroep van verpleegkundige én onze eigen verpleegkundigen na deze moeilijke coronaperiode op een positieve manier in de kijker zetten. Deze Challenge vormt een unieke gelegenheid voor verpleegkundigen en studenten verpleegkunde om hun kennis op een aangename en ludieke manier te laten zien.’

De challenge bestaat uit twee rondes. De eerste ronde loopt tot vrijdag 12 november. Verpleegkundigen en studenten verpleegkunde kunnen via  www.challengeverpleegkundige.be deelnemen aan een online quiz, waarin ze hun kennis als verpleegkundige kunnen testen.  Dat gebeurt in achttien vragen, die allerlei facetten van de verpleging omvatten. Deelnemers krijgen twee jokers om in te zetten. Ook tijd speelt een rol bij de quiz: je krijgt vijftien minuten om alle vragen te beantwoorden.

De tien beste studenten verpleegkunde, de tien beste verpleegkundigen buiten GZA Ziekenhuizen en de tien beste GZA-verpleegkundigen gaan door naar de tweede ronde en worden op woensdag 1 december uitgenodigd op GZA Ziekenhuizen campus Sint-Vincentius om de finale te komen spelen.

Per categorie zijn er telkens drie mooie prijzen te winnen:

*eerste prijs: een restaurantvoucher ter waarde van 250 euro voor een etentje in Le Pristine in Antwerpen;

*tweede prijs: een draadloze speaker ter waarde van  180 euro;

* derde prijs: een champagne- en pralinepakket ter waarde van 80 euro.

Ben jij verpleegkundige of student verpleegkunde? Aarzel dan niet en neem voor 12 november deel aan de Challenge via www.challengeverpleegkundige.be.

Weigerde je tot nu toe een tweede dosis van het AstraZenecavaccin nadat je een eerste dosis ontving en woon je in Berlaar, Duffel, Lier, Nijlen of Ranst? Dan mag je nu – mede door de beperkte beschikbaarheid van AstraZeneca – een Pfizervaccin ontvangen als tweede dosis.

Wil je graag een afspraak maken? Neem dan contact op met het vaccinatiecentrum (tel. 03 8000 410) en hou je identiteitskaart bij de hand. Je vaccinatie zal plaatsvinden in het voetbalstadion van Lierse (Lispersteenweg 237, 2500 Lier).

Ook nadat je een eerste dosis AstraZeneca en een tweede dosis Pfizer hebt ontvangen, ben je volledig gevaccineerd. Twee weken na je tweede vaccin kan je een vaccinatiecertificaat voor volledige vaccinatie ontvangen.  (EM / Afbeelding GZA)

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


,