• 23/06/2024

Ook acties tijdens maand april voor marktbezoekers in onder meer Lier en Bonheiden

LIER – De Provincie Antwerpen lanceert ‘Maand van de Markt’, een project waarbij in april de wekelijkse lokale markten in de provincie in de kijker worden gezet. Dat kon u eerder al op deze website lezen.. Ook de stad Lier steunt de marktkramers van de zaterdagmarkt.

Koop lokaal, steun de wekelijkse markt en maak zo kans op tal van prijzen. Bij iedere aankoop op de markt kan je deelnemen. Hoe meer je koopt, hoe meer kans om te winnen. In de prijzenpot: een fiets en 80 maal vijf waardebonnen, te spenderen bij vijf verschillende marktkramers.

Deelnemen kan op de markt via de digitale wedstrijdapp. Download de app op https://maandvandemarkt.be voor je naar de markt vertrekt. Iets gekocht? Scan dan de unieke QR-code van de handelaar en je neemt deel aan de wedstrijd. Geen smartphone? Vraag een invulformulier aan de marktkramer, vul het in en deponeer het in de collectebus bij de promostand van de markt aan het stadhuis (voor het einde van de markt). De actie start op vrijdag 1 april en loopt tot zaterdag 30 april.

Aangezien verschillende geplande promotie initiatieven voor de markt in Bonheiden door het C-woord noodgedwongen zijn geschrapt, is het deelnemen aan deze provinciale campagne een nieuwe opportuniteit om het wekelijkse woensdagnamiddag gebeuren onder de kerktoren van Bonheiden te promoten.

Tijdens de vier woensdagen van april kan je deelnemen aan een spaaractie. Haal je spaarkaart bij een van de marktkramers en verzamel je stempels via tien aankopen van minimaal vijf euro.

Ruil je volle spaarkaart in voor een omslag met bon tijdens de zevende verjaardagmarkt op woensdag 4 mei. Laat je verrassen door verschillende prijzen van de marktkramers. Er zijn ook Rijmheidebons te winnen.

Bart Vanmarcke (Open Vld), schepen van markten: ‘Ondertussen zullen trouwe en occasionele marktbezoekers ongetwijfeld de herschikking van de marktopstelling hebben opgemerkt. De Covid-maatregelen dwongen ons vanaf maart 2020 om ver uit elkaar te gaan staan. Door de marktruimte te verkleinen, krijgen we spontane reacties dat de markt aan gezelligheid en uitstraling heeft gewonnen.’

Dit zijn de marktkramers die op woensdagnamiddag hun koopwaar aanbieden: Kaas Wilco , De Rijdende Kip, Rozen De Groof, Seizoensgroenten Lamargues Andreas, Morocco nuts , Horti-Job, Schot’s Vishandel, Kleding Ahmed Faiz, Wenskaarten Truyts Alexander, Slip & Co , Cakes & Cookies, Quiche & Bereide Gerechten, Wafeltjes En Zo, Beenhouwer René en Kleding Amina Kadiri

Vanmarcke: ‘Recent werd ook beslist om wekelijks één of twee standplaatsen voor lokale verenigingen te voorzien. Hiermee stimuleren we het lokale karakter van de markt en wordt bijkomend de kans geboden aan actieve verenigingsleden om op al dan niet ludieke wijze promotie te maken voor hun werking. Meer info bij lokaleeconomie@bonheiden.be. En vanaf 4 mei worden Rijmheidebons aanvaard op de markt.’ (EM)

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten