• 16/07/2024

Ontwikkel je talenten bij De Kunstfabriek in Duffel

DUFFEL – Volgende week starten de inschrijvingen van De Kunstfabriek in Duffel. Bij De Kunstfabriek kan je een variatie aan cursussen volgen: beeldende vorming, improvisatie, muziek of taal.

De inschrijvingen voor de individuele muzieklessen starten vanaf maandag 24 juni om 9 u. Hiervoor kan je inschrijven bij het vrijetijdsloket van de gemeente. Je kan online via de gemeentelijke webshop inschrijven voor de klassikale lessen zoals Muzieklab, Muziekinitiatie, Koor, Suzuki-initiatie, Improvisatie, Beeldende Vorming, Spaans, Spaans praatcafé (Barhablar) of Italiaans praatcafé (Benvenuti).

Muziekliefhebbers die graag een instrument leren spelen, kunnen starten met Muzieklab. Voor meer ervaren mensen zijn er ensembles en verschillende samenspelgroepen: soul/funk, filmmuziek, jazz-, pop en rockbands.

“Bij De Kunstfabriek focussen we op een ruim aanbod cursussen zodat iedereen zijn passies kan ontdekken en verder ontwikkelen”, zegt Lili Stevens, schepen van onderwijs. “De lesgevers vertrekken vanuit de input en talenten van hun leerlingen, zodat elke cursus voor iedereen toegankelijk is”.

Je kan in de Kunstfabriek ook meezingen in één van de koren. We starten met een nieuw koor Musical zang voor 12 t.e.m. 24 jaar en met een les improvisatie in de muziek. De allerkleinsten (vanaf 4 jaar) kunnen terecht in de Suzuki-initiatie. Uiteraard bieden we ook weer de lessen beeldende vorming aan.

Voor meer informatie over de verschillende cursussen, kan je terecht op de website www.dekunstfabriekduffel.be/

Foto gemeente Duffel

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten