• 16/07/2024

Ontdek het eerste deel van het Keerdokpark tijdens Sfeerdok

MECHELEN – Op zondag 7 juli vindt Sfeerdok plaats, waar bezoekers verschillende aspecten van het Keerdokproject kunnen ontdekken. Ja kan tijdens Sfeerdok ook genieten van verschillende foodtrucks die een variatie aan eten aanbieden. Ontdek de toekomstige projecten en ontspannen terwijl je geniet van live muziek.


Er is ook een kunstmarkt waar bezoekers lokale kunstenaars kunnen ontmoeten en hun werk kunnen bewonderen.
Daarnaast zijn er drie zomerbars en verschillende activiteiten voor gezinnen en jongeren. Voor de jongeren zijn er onder andere workshops graffiti en skate initiaties gepland.


De opening van Keerdokpark is een belangrijke stap in de ontwikkeling van een groenere, duurzamere stad.
Het Keerdokpark zal ook bijdragen aan de biodiversiteit in de stad door het creëren van een habitat voor verschillende diersoorten. Het nieuwe park van één hectare biedt een broodnodige groene long in het stadscentrum waar inwoners kunnen ontspannen en genieten van de natuur. Er zullen meer bomen worden geplant en extra groen wordt toegevoegd om de stad te verfraaien en het welzijn van de inwoners te verbeteren.
Fase twee van het park zal na het bouwverlof beginnen en tegen eind dit jaar voltooid zijn.

Fase twee van het Keerdokpark zal zich richten op de ontwikkeling van een speeltuin voor de kinderen en extra recreatiemogelijkheden.

De activiteiten zijn gratis en meer informatie is beschikbaar op de website van Mechelen (www.mechelen.be/sfeerdok).

Kortom, Sfeerdok belooft een gezellige en informatieve dag te worden voor het hele gezin.
Mis deze kans niet om het Keerdokproject en het nieuwe Keerdokpark te ontdekken en te genieten van de verschillende activiteiten tijdens Sfeerdok op zondag 7 juli.

Foto sta

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten