• 19/04/2024

Ondernemend Turnhout zet handelaars in de bloemetjes

TURNHOUT – Gisteren zette Ondernemend Stadshart Turnhout- tijdens haar nieuwjaarsreceptie in SKY VENUE by Corsendonk Hotels- haar handelaars letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes.

Er waren drie categorieën waaruit telkens een winnaar gekozen werd. Die wonnen elk één van de felbegeerde OSTar’s, uitgereikt door burgemeester Paul Van Miert (N-VA) en Sébastien Hendrickx, voorzitter Ondernemend Stadshart Turnhout. De kunstwerkjes werden ontworpen, vervaardigd en geschonken door Cartamundi .

In de categorie ‘Social Media’ waren er drie genomineerden: Kooktijd, Charlotte&Willem Lederwaren en Pique Nique. Deze laatste heeft de trofee in ontvangst mogen nemen voor zijn verfrissende en innoverende aanpak.

Beloftevolle nieuwkomer werd een strijd tussen Julia, Chocolate Square en Café De Kazerne. Deze laatste ging aan de haal met het felbegeerde beeldje.

En last but not least werd er ook een award uitgereikt voor een gevestigde waarde. Genomineerden deVille, Vrolijk en Café de Zwarte Ruiter waren allemaal even benieuwd naar de uitslag. De kwaliteitsvolle mannenmodezaak Deville nam uiteindelijk de OSTar in ontvangst.

Stijn Adriaensens (N-VA), schepen van centrummanagement, gaf een samenvatting van de stappen die de stad heeft ondernomen, en in de toekomst nog zal ondernemen, om van het commercieel hart van Turnhout opnieuw een bruisend geheel te maken.

Ronny MULLENS

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten