• 19/07/2024

Nieuwe website voor AZ Monica, 11-juli-viering met liveshow op Grote Markt

ANTWERPEN – Het AZ Monica pakt uit met een nieuwe website. Niet alleen is de lay-out aangepast aan de huisstijl, er werd ook grondig gewerkt aan een gebruiksvriendelijke en toegankelijke website, zodat patiënten en bezoekers snel antwoorden vinden op hun vragen.
De laatste nieuwtjes van het Antwerpse ziekenhuis vind je steeds op www.Azmonica.be. Ook kun je via de website makkelijk online afspraken maken en beheren. Naast patiënten en bezoekers vinden nu ook toekomstige werknemers alle info op de website via www.Azmonica.be/jobs.

Communicatieverantwoordelijke Sofie Braem: ‘Het AZ Monica is een ziekenhuis dat toegankelijke kwaliteitszorg wil aanbieden, en dat begint natuurlijk bij goede communicatie. Voor een patiënt is de website misschien wel het eerste aanknooppunt met het ziekenhuis. Daarom hebben we ernaar gestreefd een website te ontwikkelen die voor iedereen duidelijk en overzichtelijk is, zowel op de computer als op tablet en telefoon. Bovendien willen we met deze nieuwe website graag ons kwalitatief zorgaanbod tonen, waarbij we ook onze acute en specialistische zorg in de kijker zetten.’

Op termijn zal de info op de website nog uitgebreid worden, zoals onder meer met informatie over de artsen en hun subspecialisaties. Ook het luik voor de verwijzers (‘Professional’) wordt verder uitgebouwd, aangezien het ziekenhuis veel belang hecht aan een goede samenwerking met de eerstelijnszorg en bijvoorbeeld huisartsen maximaal wenst te faciliteren.

Voor het Feest van de Vlaamse Gemeenschap kunnen stad Antwerpen en VRT na een aantal coronajaren eindelijk opnieuw een editie mét publiek organiseren. Iedereen is welkom voor de optredens van Vlaamse artiesten op maandag 11 juli op de Grote Markt, aan de voet van het zonet gerestaureerde stadhuis.

Rond 15 uur staat er op de Grote Markt al een band die populair is bij kinderen op de planken. Johan Vermant, woordvoerder van burgemeester Bart De Wever (N-VA): ‘Wie precies komt, blijft geheim tot dan, maar het zal zeker en vast de moeite waard zijn voor de kleine muziekfans.’ Vanaf 19 uur start het avondprogramma, gepresenteerd door Peter Van de Veire. Even voordien start al een dj-set om het publiek op te warmen. Om 19.30 uur volgen de opnames van een show met onder meer Clouseau, Pommelien Thijs, Regi & Emma Heesters, Metejoor & Snelle en Camille. Willy Sommers sluit de dag af. De show zal ook te bekijken zijn op Eén en VRT NU vanaf 20.25 uur.

Op zondag 10 juli vindt de ‘Argenta Classic – 2 Districtenpijl Deurne-Ekeren’ plaats in Deurne-Centrum en het district koppelt de viering van de Vlaamse Feestdag aan deze wielerwedstrijd. Tijdens de koers geniet jong en oud aan het podium op de Frank Craeybeckxlaan (ter hoogte van de Lidl) van verschillende artiesten: Zannemie en de Bende (11 uur), Shift-Lock (13 uur), Dries en de Belgen (15 uur) en The Great Pretenders Rock (17.30 uur). De presentator is Kris Strybos (Scale van de Sint Andries MC’s), winnaar van de Cultuurprijs Deurne 2022. (EM / Foto Victoriano Moreno)

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten