• 28/02/2024

Nieuwe padelvelden van de gemeente Boechout komen in Sneppenbos

BOECHOUT – De gemeente Boechout wil haar inwoners de infrastructuur aanbieden om padel ook in eigen gemeente te kunnen beoefenen.

Het AGB zoekt een externe partner/investeerder voor de aanleg van twee tot vier padelvelden. Kandidaten kunnen een dossier indienen voor vrijdag 29 oktober 10 uur.

Padel is de snelst groeiende sport in België. Momenteel is de vraag naar padelvelden veel groter dan het aanbod.

Het AGB van de gemeente Boechout wil hierop inspelen door minstens twee en maximum vier padelvelden aan te leggen in het plangebied van het sportpark Sneppenbos.

Rudi Goyvaerts (PRO Boechout & Vremde), schepen van sport : ‘Sportpark Sneppenbos, gelegen aan de Vremdesesteenweg 224 in Boechout, is een vrij recente site waarop al diverse vrijetijdsactiviteiten (nieuwe sporthal met bijhorende sportvelden, diverse sportdisciplines, speeltoestellen, cafetaria,…) werden geclusterd.’

‘Een verdere uitbreiding met padelvelden is dan ook een logische stap om de desbetreffende site zo optimaal mogelijk als vrijetijdshotspot in te richten en te benutten.’

‘Het AGB wenst hiervoor een externe partner of investeerder aan te trekken voor zowel de aanleg, de uitbating en het onderhoud van de padelvelden.’ (EM / Foto Garrincha)

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten