• 19/07/2024

Neem deel aan ‘BodyLanguage’ in Spoor Oost en Bar Brial Mortsel

BORGERHOUT – Bij het concept  Body Language is het niet de bedoeling danspasjes te kopiëren en uit te voeren, maar eerder ontdekken hoe je ritme aanvoelt, welke muzieksfeer spreekt je lichaam het meest aan? Of, hoe luister je naar je lichaam om beter ritme te interpreten?

De workshop geeft je creativiteit een boost, met als enige doel, de unieke danser in jezelf te ontdekken. De lessen duren anderhalfuur, kosten tien euro en vinden plaats op Spoor Oost en Bar Brial Mortsel.

Dans is gecreëerd met de bedoeling om emoties, gevoelens en ideeën uit te drukken, en muziek is daarbij je leidraad. In kader van deze dans workshop staat BodyLanguage letterlijk voor: hoe jouw lichaam de ritme van muziek ‘vertaalt.’

Iedereen heeft wel een uniek verhaal en heeft wel iets te vertellen en in een wereld vol uitdagingen waar je soms de woorden niet meer vindt, kan dans een prachtige uitlaatklep zijn. Het concept BodyLanguage heeft daarom ook een andere aanpak dan de traditionele dansles waar je pasjes aanleert, kopieert en vervolgens uitvoert.

In deze workshop, gaat het eerder om een bewustere manier van dansles geven- Hoe voel je ritme aan ? Welke muzieksfeer spreekt je lichaam het meest aan? Of, hoe luister je naar je lichaam om beter ritme te interpreten..?

In deze workshop geeft men je belangrijke insights mee en begeleid men je daar waar de lesgever je creativiteit kan boosten met als enige doel, de unieke danser in jezelf te celebreren.

Deze workshop is open voor iedereen: jong of oud, beginner of gevorderd. Er is geen sfeer van competitie, dit is een ruimte voor artistieke zelfexploratie en expressie waar iedereen unapologetically zichzelf kan zijn.

Het programma ziet er als volgt uit: Deel 1 (twintig minuten): Introductie concept BodyLanguage + opwarming. Deel 2 (45 minuten) : BodyLanguage Choreographie. Vijf minuten pauze. Deel 3 (twintig minuten) Zelf expressie op verschillende muziek stijlen

Wat breng je mee ? – Comfortabele kleren, flesje water en handdoek en een dosis zelfvertrouwen.

Tot eind deze maand zijn er sessies op donderdag 19 augustus  (20 uur) en zondag 22 augustus (11 uur) in Spoor Oost Borgerhout en op 26 en 29  augustus in Bar Brial Mortsel. (EM / Foto District Borgerhout)

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten