• 17/06/2024

Natalia

Natalia waardige afsluiter van Na Fir Bolg in Vorselaar

VORSELAAR – Natalia sloot het driedaags festival Na Fir Bolg af. Doordat het festival vanwege het verwachte noodweer een halfuur werd stil gelegd begon zij iets later aan haar set. De burgemeester van Vorselaar, Lieven Janssens (AVTIEV) had toestemming gegeven om het festival tot 1 uur te verlengen.

’s Middags was Natalia, die in Vorselaar op school heeft gezeten nog samen met Lieven naar het klooster van de gemeente gegaan om haar oude leraressen weer eens te ontmoeten. En ’s avonds zette zij de weide in vuur en vlam met een spetterend optreden.

Voordien werden de bezoekers opgewarmd met optredens van Stijn Meuris, Stan Van Samang, Guy Swinnen en Mama’s Jasje onder begeleiding van een het 60-koppige Brusselse symfonie-orkest CBS. Ook de zeer emotionele ode aan Zjef Vanuytsel, in aanwezigheid van zijn familie, werd door de bezoekers gesmaakt. En dat beetje regen? Ach goed tegen het stof.

Eerder dit weekend waren onder meer 10CC, Faun, Laïs, Gipsy Kings, The Wolf Banes, The Dinky Toys en Vive La Fête al gepasseerd. Organisator Luc Janssens was dan ook meer dan tevreden over deze  28ste editie.

Foto’s Adrie de KOK

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten