• 18/07/2024

Monster Trucks Show 4 keer in Sportpaleis, kalender voor goede doel in Deurne

MERKSEM – Door de toenemende vraag geeft ‘s werelds snelstgroeiende Monster Trucks Show een extra voorstelling in het Antwerpse Sportpaleis en dit op zondag 5 februari 2023. Daarmee staat de explosieve Glow Party-ervaring vier keer in het Sportpaleis.

Deze nieuwe show van het bekende Hot Wheels Monster Trucks-spektakel biedt de toeschouwers de kans om monster trucks Mega Wrex, Tiger Shark, Boneshaker, Bigfoot en meer te zien oplichten in de arena tijdens competities en battles. De gloednieuwe Gunkster treedt voor het eerst in het voetlicht. Het evenement omvat lasershows, een danceparty en Hot Wheels-weggeefacties. En er is een act van de auto-etende, vuurspuwende, transformerende robot Megasaurus. De superstunters van de Hot Wheels Monster Trucks Live, Freestyle Motocross maken het plaatje compleet. Er is een kindertarief voor alle shows.

De Crash Zone Pre-Show Party vindt plaats tweeëneen halfuur voor elke voorstelling. Deze ervaring geeft fans toegang tot de wedstrijdvloer om de designs en epische afmetingen van de Hot Wheels Monster Trucks van dichtbij te bewonderen. Elk ticket bevat een handtekeningenkaart van piloten en artiesten, alsook een souvenirpas met lanyard, exclusief voor de bezoekers van de Crash Zone.  Er zijn pasjes te koop zolang de voorraad strekt. Er staan shows geprogrammeerd op zaterdag 4 februari om 11.30 uur en 18.30 uur en op zondag 5 februari om 11 uur en 17 uur. Info: www.HotWheelsMonsterTrucksLive.com

De handelaars van Deurne centrum zetten zich samen met Marc Verhaegen in voor een goed doel in samenwerking met de Warmste Week.

Dit jaar verschijnt voor het eerst een fraaie kalender, voor het jaar 2023 met bij elke maand een foto van kenmerkende plekken in Deurne. De fotografie is van Deurnenaar van het jaar 2021, Marc Verhaegen. Alain Hoeckx van winkeliersvereniging Deurne Centrum: ‘Hij heeft er geheel belangeloos voor gezorgd dat de kalender er top uitziet.’ Het idee voor een jaarkalender kwam er nadat verschillende trouwe volgers van Marc op Facebook vroegen naar een soort van album met zijn foto’s. Verhaegen: ‘Alain Hoeckx pikte deze suggesties op en ging samen met graficus Luc Van Malderen aan de slag met de foto’s. Ze hebben duizenden foto’s bekeken en er de meest passende uitgekozen voor de kalender.’

De opbrengsten van de jaarkalender gaan naar ‘De Warmste Week‘. Het thema dit jaar is kansarmoede. Het district Deurne scoort een 4,4 op de kansarmoede-index. Dat betekent dat er een groot aantal bewoners zich op de rand van kansarmoede bevindt. Zo wordt volgens VZW ArmenTeKort 25 procent van de baby’s in Deurne geboren in een kansarm gezin. Hiermee staat Deurne op nummer drie van alle Antwerpse districten. Hoeckx: ‘Mede door de hulp van een aantal leden is het gelukt om de productiekosten van de kalenders laag te houden zodat het overgrote deel van de verkoopopbrengst ten goede komt aan de goede doelen. We danken graag Leonidas Deurne, Bakerville’s, Argenta Deurne Noord, Kasteel Rivierenhof, Tip Top Catering en Luc Van Malderen in het bijzonder.’ De kalender kost tien euro en is te koop via https://www.deurnecentrum.be/product/jaarkalender-deurne-2023/. Je kan kiezen voor levering (dan betaal je vijf euro meer) of ophaling bij Leonidas (Gallifortlei 9). De druk is voorzien voor midden december. (EM / Foto’s Speak Up Communications)

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten