• 21/06/2024

Mannen met hoge hakken in zaal Elckerlyc

ANTWERPEN-Voor ze het jaar afsluiten met hun traditionele winterrevue, pakte Backstage Producties zaal Elckerlyc in met een stuk van Manou Kersting. Het was lachen en gieren geblazen tijdens de première van Mannen op Hoge Hakken, een vertederende, maar soms ook harde komedie.

De vrienden die wekelijks op café samenkomen om te pokeren, komen na een stortvloed van sms’jes te weten dat één van hen een nieuwe liefde heeft. Wanneer die nieuwe liefde haar intrede doet in het café,  schrikken ze allen als ze ontdekken dat het om een dragqueen gaat. De meningen over de nieuwe aanwinst van hun kameraad zijn verdeeld, de ene is pro en de andere contra. De reden waarom een der vrienden tegen is kom je na de pauze te weten.

Wanneer voor het bal van de burgemeester nog een act moet gevonden worden, besluiten ze om zelf een act met dragqueens in elkaar te steken en ook zelf in de huid van een dragqueen te kruipen. De echte dragqueen zal de repetities leiden. Deze repetities laten je lachen dat de tranen over je wangen lopen. Elk type heeft zijn eigen eigenaardigheden.

In het eerste deel leer je de vrienden kennen, elk met hun grappen, maar ook met harde woorden, waar de toeschouwer even stil van wordt. Gelukkig volgt er altijd direct een grappig voorval. Emotionele uitdagingen, vriendschappen die op de helling komen en een feelgood atmosfeer. Het tweede deel is lachen van begin tot einde.

Alle acteurs ( Ivan Pecnik, Jo Hens, Chris Van Espen, Bart Van Avermaet, Sergey Lopouchanski en Gert Botty) schitteren van begin tot einde. De live zang van Gert Botty, alias Sally Monella, is van super kwaliteit. De act op het bal is voor de allerlaatste scene en leidt tot een geweldige sfeer in de zaal. Een zaal die soms ook interactief aan de productie mag meedoen.

 

Nog tot 10 december in Theater Elckerlyc.

Info en tickets: www.backstage-producties.be

Tekst: Gust Charrin.

Foto’s: Diane Schroven.

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten