• 24/05/2024

Madamski en Den Brillenman houden mensen een spiegel voor in Mechelen

MECHELEN – Nog tot morgen staat mentale gezondheid en veerkracht centraal voor de tiendaagse van Geestelijke Gezondheid. Er zijn heel veel leerzame activiteiten, waaronder ook ‘Je hoeft niet perfect te zijn om geweldig te zijn’.

Madamski en De Brillenman namen mensen vandaag mee voor de spiegel om hun positieve kanten te ontdekken. Er was ook de mogelijkheid om een andere bril uit te proberen en te kijken naar monturen die het beste in jou naar boven brengen. Heel de dag konden mensen gratis binnen stappen voor een heuse zelfbeeldboost dankzij dit halfuurtje ‘you time’. Ze konden ook direct kans maken op een make-over en fotoshoot met preloved kleding mede mogelijk gemaakt door Madamski en De Brillenman.

Bij Madamski, opgericht door Ilse Adams, kan je doorheen het jaar ook terecht om een extra portie zelfliefde aan te kweken. Dit met persoonlijke begeleiding, workshops, lezingen, fotoshoots of make-overs. Alle regeltjes van idealen worden van de tafel geveegd en werken aan zelfzekerheid staat bij haar op nummer één.

Adams: ‘Bij Madamsi maken we bewust, positiveren en sensualiseren we zelfbeelden, helpen we jezelf heruit te vinden op elk moment van je leven en zorgen we voor een stevig paar ballen en een kick ass attitude.’

‘We activeren de kracht van natuurlijke schoonheid en eigenliefde, ook voor hen die het minder leuk vinden om in de spiegel te kijken. We vegen met plezier voorgeprogrammeerde idealen en regeltjes van de tafel, leren je anders naar jezelf en het leven te zien en brengen je innerlijk en uiterlijk weer in balans.’

‘Het einddoel is een zelfbewuste zelfzekere vrouw die zichzelf (opnieuw) graag ziet terwijl ze plezier schept in het leven. Op elk moment van haar leven, op welke level (leeftijd dan ook. De tools die we hiervoor gebruiken zijn individuele begeleidingen, bewustwordingssessies, trainingen, workshops, make overs, restylingen, fotoshoots, events en lezingen.’

Koen Van Pottelbergh startte zijn eerste optiekzaak in 1990 op in Boom. Hij is tevens de bezieler van verschillende optiekzaken maar heeft zich nadien gestort op de wereld van de contactlenzen. De Familie Van Pottelbergh bestaat uit drie generaties opticiens over heel Vlaanderen.

Koen is de oprichter van Pharmalens, de eerste lens bij de apotheker. Tevens is hij ook co-oprichter van Lens Optical Technology, een bedrijf gespecialiseerd in het aanpassen van scleralenzen, een niche in de wereld van de contactlenzen. Hiervoor werden er verschillende samenwerkingen opgestart met Universitaire ziekenhuizen.

Door een zwaar ongeluk is Koen zijn visie op het leven veranderd en daarom zet hij zich volledig in om kansarme mensen wereldwijd te helpen met een betaalbare bril. Eyes For The World is ontstaan om wereldwijd mensen te helpen met een bril omdat iedereen het recht heeft om te zien.

Zo zijn er wereldwijd ongeveer 350 000 mensen geholpen met de FocusSpecs, een zelfcorrigerende bril. Deze projecten gaan van Zuid-Amerika , Afrika, Azië tot Europa.

Naar aanleiding van een project met een armoede-organisatie in Antwerpen heeft Koen vijf jaar geleden ervaren dat ook heel wat mensen in ons land zich geen bril kunnen aanschaffen. Eyes For Belgium is een project in samenwerking met het OCMW, in verschillende steden en dorpen zoals Mechelen, Willebroek, Boom en Schelle. Mensen kunnen er terecht om een aangepaste bril te kopen voor 60 euro all-in, bril en glazen inbegrepen. (EM / Foto FB Madamski)

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten