• 20/04/2024

Maart is ‘Bumba’-maand in Plopsa station Antwerp, studenten openen pop up in Kloosterstraat

ANTWERPEN – Het favoriete clowntje van de allerkleinsten wordt vandaag twintig jaar en viert dat met een nieuw liedje: “De verjaardagstaart”. Met dit liedje viert Bumba niet alleen zijn eigen verjaardag, maar ook de verjaardag van alle peuters en kleuters.

‘Daar is de taart. Daar is de taart, want jij bent jarig lieve spruit. Kom blaas de kaarsjes nu maar uit.’ Door dit aanstekelijke nummer kan ieder verjaardagsfeest met een goede portie taart en vrolijkheid van start gaan.

De Bumba-fans konden hun foto insturen en kans maken om in de speciale clip te verschijnen. In totaal zijn er bijna 1 000 inzendingen geweest. Het liedje is vanaf vandaag te beluisteren, de bijpassende videoclip komt uit op vrijdag 23 februari om 17 uur op het Bumba YouTube kanaal.

Bumba zal het hele jaar door samen met zijn vriendjes zijn jubileum vieren. De allerkleinsten halen tijdens de maand maart hun hart op in Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Station Antwerp, want ook daar wordt er uitbundig gevierd.

Van vrijdag 1 tot en met vrijdag 29 maart staan Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Station Antwerp volledig in het teken van Bumba’s verjaardag met een Bumba show, talloze Meet & Greets en speciale verjaardagskorting op de tickets. Er komen ook feestelijke Bumba puzzels en verschillende verjaardagsboekjes aan voor dit bijzondere jubileum.

De hogeschoolstudenten van Thomas More zijn van heel wat markten thuis. In samenwerking met The Box, de stad Antwerpen en het Step-up programma van Unizo tonen tien laatstejaars van het traject winkelmanagement hun kwaliteiten met de fysieke opening van hun popup store.

Tussen woensdag 28 februari en zondag 24 maart kan je er terecht voor de aankoop van een exclusieve collectie handgemaakte keramiek en tafelen met een wow-factor waarbij de volledige opbrengst rechtstreeks aan Think Pink wordt geschonken.

Maryline (de moeder) was altijd al gefascineerd door de kunst van het pottenbakken en wou het graag eens uitproberen. Jolien (de dochter) meekrijgen was minder makkelijk. Hoe creatief ze ook is, van klei had ze weinig kaas gegeten.

Bij haar afstuderen hadden haar docenten van Beeldende Kunst nog één puntje kritiek: ze kon voor geen meter werken met klei. Jolien is nogal eigenzinnig en wou toen eindelijk wél mee op die cursus pottenbakken die Maryline al zo lang wou volgen. Na twee lessen was ze gelukkig verkocht.

Elke Goossens: ‘Kom binnen en laat je inspireren door een prachtig gedekte tafel, waar ieder stuk een eigen verhaal vertelt van ambachtelijk duurzame gemaakte tafelaccessoires. Voel de texturen, bewonder de vormen en geniet van een zintuiglijke ervaring die de wow-factor van jouw brunch tot leven brengt.’

‘Samen geloven we in meer dan alleen een aantrekkelijk mooie tafel en het verkopen van onze producten, maar om een nieuwe ervaring die bijdraagt aan het goede doel. Dankzij The Box Antwerpen hebben wij deze pop-upstore gecreëerd als eindopdracht waarbij alle winst uiteindelijk wordt geschonken aan Think Pink.’

‘We zijn samen vertrokken vanuit het idee om iets duurzaams te doen. Om die reden kozen we voor een high-end en trendy concept, wat vaak net niet duurzaam is en maakte het dat wél. Zo begonnen we met de collectie keramiek en breidde dit verder uit naar andere producten zoals kaarsen en organic tafellinnen.’

Je kan terecht in de Kloosterstraat 177 op maandag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag van  van 10 uur tot 18.30 uur en op vrijdag van 10 tot 20 uur. Info hier  (EM / Foto’s Studio 100)

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten