• 24/06/2024

Maanrock onthult zondagsprogramma met topartiesten

MECHELEN – Met minder dan 100 dagen te gaan kondigt Maanrock de line-up voor zondag aan op de Grote Markt. Met topartiesten zoals Natalia, Metejoor en Gustaph belooft de laatste dag van het festival een spetterende show te worden. Deze aankondiging maakt de affiche voor de Grote Markt compleet, waarbij zondag opnieuw in het teken staat van familieplezier.

Eerder werden al de metalavond op vrijdag en de indie pop- en rauwe rapacts op zaterdag bekendgemaakt. Zondag blijft traditioneel de dag voor gezinnen, met een gevarieerd programma dat zowel jong als oud zal aanspreken. “Voor Maanrock is de familiedag op zondag heel belangrijk. We willen immers een festival zijn van en voor iedereen. Hiermee is onze affiche voor de Grote Markt compleet. Onze programmatoren hebben andermaal knap werk afgeleverd want dit is echt een ijzersterke line-up. En dat helemaal gratis, wat toch echt bijzonder is en blijft. Komende weken zullen we ook meer bekendmaken over de andere podia. Dat wordt een combinatie van enkele vaste waarden, maar ook enkele opvallende nieuwigheden”, vertelt Kristof Calvo, voorzitter van Mechelen Feest.

Gezinnen zijn vanaf de middag welkom in Rommy’s Zomertuin, terwijl Radio Rommy voor de nodige opwarming zorgt. Vervolgens neemt De KetnetBand het over met een energieke show. Gustaph gaat met zijn unieke stem de vooravond in. Gunther Neefs verzorgt met zijn live band een geweldige show, gevolgd door Natalia die een muzikale reis door haar 20-jarige carrière presenteert. Metejoor sluit het weekend op de Grote Markt af.

14:00 – 15:30 – Radio Rommy
DJ Homero en MC Raoul keren terug naar het podium met Radio Rommy, een dynamisch duo dat de perfecte mix van muziek brengt voor alle leeftijden. Ideaal om de dansbenen los te schudden op een zonnige zondagmiddag.

15:45 – 16:45 – De KetnetBand
De KetnetBand, geliefd bij kinderen door heel Vlaanderen, brengt een wervelende live show met bekende Ketnet-gezichten zoals Gloria, Imea, Gio, Maarten, Lotte en Jasper. Hun aanstekelijke energie en vrolijke muziek zorgen voor een onvergetelijk muzikaal avontuur.

17:15 – 18:15 – Gustaph
Gustaph, een veelzijdig artiest die België vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival 2023, zal het publiek amuseren met zijn unieke stem en boeiende performance. Bekend van zijn samenwerkingen met Hercules and Love Affair en Hooverphonic, is hij nu klaar om zijn solocarrière in de schijnwerpers te zetten.

18:45 – 19:45 – Günther Neefs
De geliefde Vlaamse zanger en Mechelaar Günther Neefs brengt zijn live band mee voor een show vol nostalgie en muzikale hoogtepunten. Günther staat bekend om zijn warme, soulvolle stem en zijn vermogen om een breed scala aan genres te beheersen.

20:30 – 21:15 – Natalia
Met haar “20 Years – Greatest Hits Tour” viert Natalia twee decennia aan muzikale successen. Na uitverkochte shows in de Lotto Arena en een indrukwekkende theatertournee, staat ze klaar om het publiek te verbluffen met haar grootste hits en een energieke live band.

22:30 – 00:00 – Metejoor
De rijzende ster Metejoor, bekend van hits als ‘1 Op Een Miljoen’ en ‘Wat Wil Je Van Mij’, sluit de avond af met een spetterende show. Zijn tweede album ‘Joris’ bevat persoonlijke en krachtige nummers die hem tot een onmisbare naam in de muziekwereld hebben gemaakt.

Volg de kanalen van Maanrock via:
www.maanrock.be
Instagram: maanrock_official
Facebook: MaanrockMechelen

Foto’s stad Mechelen

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten