• 24/06/2024

Lokale prijzen voor winnaars ‘Maand van de markt’

BERLAAR – Gedurende de hele maand april plaatste Berlaar de wekelijkse woensdagmarkt in de kijker. Wie die maand aankopen deed bij één van de marktkramers maakte kans op een mooie prijs. De winnaars zijn intussen bekend en ontvingen op dinsdag 21 mei hun prijs tijdens een receptie in het gemeentehuis.

“In Berlaar behoort een bezoekje aan de woensdagmarkt voor vele inwoners tot een wekelijkse traditie”, verduidelijkt schepen van Lokale Economie Willy Beullens. “Het is een ideaal moment om enkele belangrijke inkopen te doen bij lokale handelaars, maar onze markt heeft voor veel mensen ook een belangrijke sociale component waar ze een babbeltje slaan met de marktkramers of andere marktbezoekers. Onze woensdagmarkt is daarom een initiatief dat we als lokaal bestuur erg koesteren. Met acties zoals de ‘Maand van de markt’ willen we het belang ervan graag regelmatig in de kijker plaatsen.”

Wie tijdens de maand april inkopen deed op de woensdagmarkt kwam onder meer in aanmerking voor een provinciale en gemeentelijke prijzenpot. Uit alle geldige deelnemers werden acht winnaars geloot voor de gemeentelijke prijzen. Zij ontvingen pakketjes met Berlaarbonnen, bonnen van marktkramen en enkele gadgets.

Foto’s Kris Martlé fotografie

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten