• 21/05/2024

Lijst voor Edegem zoekt “de mooiste zitplek”

EDEGEM – Lijst voor Edegem is op zoek naar de mooiste zitplek van Edegem. Een plek om te zitten, maar even goed te liggen, te hangen. De mooiste plek van Edegem om te genieten, mensen te ontmoeten of een herinnering op te halen.

Sien Pillot, lijsttrekster Lijst voor Edegem: “We doen een oproep aan alle Edegemnaren om hun mooiste en favoriete zitplek in onze gemeente door te geven. Edegem telt heel wat prachtige plekken. Een aangename zitplek komt tot haar recht in een mooie en groene omgeving. Gemakkelijk te bereiken tijdens een wandel- of fietstocht. Een plek waar je mensen kan ontmoeten en begroeten. Net dat zijn de drie prioriteiten die voor Lijst voor Edegem centraal staan. Met deze positieve actie willen we de Edegemnaren uitnodigen om hun mooiste plek te delen.”

Edegemnaren mogen hun mooiste zitplek – een foto, de exacte locatie en het verhaal over de plek – bezorgen via de website lijstvooredegem.be/mooistezitplek of via email mail@lijstvooredegem.be en dit voor 31 mei.

“Een onafhankelijke, vijfkoppige jury van bekende en minder bekende Edegemnaren zal uit alle inzendingen 10 plekken selecteren. Nadien is het aan de Edegemnaar om te stemmen: de plek met het hoogst aantal vinkjes, mag zich de ‘mooiste zitplek van Edegem’ kronen. De winnaar mag zich alvast aan een heerlijke prijs verwachten!”, aldus nog Sien Pillot.

Foto’s Ronny MULLENS

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten