• 14/06/2024

Lentebar Moose vult periode tussen winter en zomer op met heel veel muziek

HEIST-OP-DEN-BERG – Lentebar Moose in Heist-op-den-Berg vult de leemte tussen de winterbar en de festivalzomer op.  Voor jong en oud wordt er gedacht aan de nodige sfeer en ambiance, zowel overdag als ‘s avonds.

Jelle Trevels: ‘We mikken niet alleen op de avonden met een volle dansvloer, maar zeker ook op de gezellig drukke namiddagen in de nieuwe chalet en buiten op het lenteterras met uitzicht vanop de Berg. Stilstaan is achteruitgaan. We zijn zowel binnen als buiten aan de slag gegaan met de gemaakte opmerkingen en gebreken. Buiten is er extra verharde terrasruimte bijgekomen en enkele sfeerelementen. Maar vooral binnen is er toch een kleine make-over aan te pas gekomen. Extra sfeervolle verlichting en groene elementen halen de lentesfeer ook naar binnen. En de DJ krijgt dit keer een prominente plaats in het midden van de chalet.’

Petanque en darts zijn nog steeds aanwezig en voor de wandelaars licht er een bos rond de chalet. Zelfs de Grote Nete is niet veraf om te integreren op je wandelroute. Voor dit concept sloegen winterbar Moose en Bistro Maginique dus weer de handen in elkaar. Lentebar Moose opent vanaf morgen de deuren. Tot en met zondag 4 juni kan je er terecht.

Trevels: ‘Aangezien winterbar Moose een volledig afgesloten ruimte is, hebben we ook dit jaar gekozen voor een nieuwe chalet. De lentezon moet niet alleen voor warmte zorgen op ons terras, maar ook voor extra lichtinval via de panoramische gevel. Het interieur zal deels herkenbaar zijn, maar de houtconstructie en nieuwe indeling zullen toch een verfrissende indruk nalaten. ‘

Wekelijks zijn er een aantal vaste activiteiten zoals:

*Thirsty Thursday met Resident DJ Pete

*Apéro Fri!yay met tal van regionale, maar ook gerenommeerde DJ’s.

*Saturday Moose Fever met beats van all-round- of thema DJ’s

*Vintage Sunday: vanaf 20 uur kan  je bij Moose terecht voor een gratis huiskamerconcert. Livemuziek met telkens een andere invalshoek: jazz, rock, pop of soul.

Verwacht je aan lokale DJ’s als Henky, Robbe Hood, Allegro, Mannie, Dolle Jo, Liberty, Sam, Onderkoffer, Emillion, Freee, Baldr, MOTW , Laares, Tom de Lobel, maar ook DJ F.R.A.N.K, Milano, Double U, Lango en Nightlife DJ. Er zijn live-optredens van  Rune, Ronny Lee, Jade Grady, T & MR.V en Shitty Shoes. Maar ook Enchanté, REM tribute band en een soloartiest met CCR en the 70’s als repertoire staan bij Lentebar Moose op de bühne en bij mooi weer buiten op het terras.

Van maandag 5 tot en met zondag 11 juni kan de locatie afgehuurd worden voor een privé- of bedrijfsfeest. Maar ook tijdens de acht weken kan je op maandag, dinsdag of woensdag de lentebar huren. Je vindt Moose aan de Kerkhofstraat 4. Info via de facebook- en instagrampagina. (EM / Foto Maginique)

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten