• 20/06/2024

Landskampioen en bekerwinnaar RAFC wordt gehuldigd op het schoon verdiep

ANTWERPEN – De spelers van landskampioen en bekerwinnaar Antwerpen werden twee keer gehuldigd vandaag. Na de ontvangst op het districtshuis in Deurne ging het richting Grote Markt waar de spelers werden verwelkomd door een massa fans die uit hun dak gingen. Alle spelers en trainers namen de tijd om de supporters te groeten waarna het richting schoon verdiep ging.

Terwijl de gezangen onverminderd verder gingen namen Burgemeester Bart De Wever (N-VA), Peter Wouters en schepen van sport (beiden N-VA), voorzitter Paul Gheysens en CEO Sven Jaecques het woord. Het waren boodschappen van lof en hoop voor de toekomst.

Toby Alderweireld sprak namens de spelers. ‘Dit overtreft alles wat ik in mijn voetbalcarrière heb mogen beleven’ en ander Antwerp boegbeeld Ritchie De Laet voegde er aan toe ‘zelfs in Engeland heb ik niet meegemaakt.’

Voorzitter Gheysens sprak de hoop uit dat er eindelijk werk kon worden gemaakt met het openstellen van tribune 2. ‘Probleem is dat mevrouw Mintjens zelfs niet met ons wil praten’, zei hij aan VTM. Hij liet de mogelijkheid om desgevallend een nieuw stadion te bouwen open.

Foto’s Ronny MULLENS

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten