• 16/07/2024

Kruidtuin klaar voor eerste Parkpop

MECHELEN – Al heel wat jaren brengt Parkpop vele Mechelaars samen met gratis concerten in de prachtige Kruidtuin. De editie van dit jaar start donderdag met optredens van Le Frique en Radio Botanique. Dat gebeurt terwijl de Kruidtuin volop wordt vernieuwd, maar het park is klaar voor een feestelijke zomer.

“Er is hard gewerkt door de aannemer, de uitvoeringsdiensten en onze medewerkers en vrijwilligers om de Kruidtuin klaar te krijgen voor de eerste Parkpop. En dat is gelukt. Ik wil hen dan ook echt bedanken voor al dat werk. Door de werken schuift de horecazone naar het grasplein zelf. Voor de bezoeker is dat zelfs goed nieuws want zo kan men aan de toog de optredens nog beter volgen”, aldus Kristof Calvo, voorzitter Mechelen Feest.

Starten doet Parkpop met een feestelijke avond. Le Frique, een zeskoppige band, brengt medleys van tijdloze klassiekers uit het disco- en funkgenre. Met hun eigen interpretaties nemen ze iedereen mee op een onvergetelijke reis terug naar de jaren ’70 en ’80. De beste hits van bijvoorbeeld Prince, Stevie Wonder en The Jackson 5 passeren de revue. Parkpop-sterkhouders Radio Botanique zorgen voor de afterparty. Het Mechelse collectief, vroeger elke week van de partij, speelt deze zomer twee keer: bij de eerste en de laatste editie. Andere avonden worden verzorgd door andere Mechelse deejays.

Meer informatie: https://dezomerisvanmechelen.be/event/parkpop/


Foto’s stad Mechelen

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten