• 18/07/2024

Kontich schaatst 2023-24

Kontich Schaatst strijkt een maand lang neer in het centrum van de gemeente

KONTICH – Met een openingsreceptie, een feestelijke opening met gratis schaatsen in de namiddag en sfeerbeheer door dj La Luxury is Kontich Schaatst vanavond van start gegaan in aanwezigheid van burgemeester Bart Seldeslachts (N-VA) en Luc Abrams (Open Vld), schepen voor sport en feestelijkheden.

Kontich Schaatst is al jaren dé plek om te genieten van de winterse sfeer in de gemeente .Iedereen is welkom in het Gemeentepark vanaf morgen vrijdag tot en met zondag 7 januari 2024.

Abrams: ‘Kontich schaatst, dat is vier weken schaatsplezier voor jong en oud. Wie liever aan de kant blijft, kan genieten van de winterse sfeer in onze winterbar. Daar zorgen Kontichse verenigingen voor drank en versnaperingen aan democratische prijzen. De opbrengst gaat volledig naar hun werking.’

Dit jaar is het evenement al aan de vijftiende editie toe. Op bepaalde dagen zijn er speciale activiteiten. Een overzicht:

*Dinsdag 26 december en dinsdag 2 januari 2024 : kinderen op het ijs. Een fijn en rustig schaatsmoment voor kinderen van de lagere school en hun ouders.

*Woensdag 27 december en woensdag 3 januari 2024 : spelen op het ijs. Dit is een speelmoment voor families met kinderen van de lagere school maar zonder schaatsen.

*Donderdag 28 december en donderdag 4 januari 2024: kleuters op het ijs. Een speelmoment op het ijs voor gezinnen met kleine kinderen.

Vrijdag 5 januari 2024: G-Schaatsmoment. Tijdens dit gratis evenement is de schaatsbaan voorbehouden aan mensen met een beperking. Zo kunnen zij op hun eigen tempo kennis maken met de schaatsbaan.

Voor prijzen en meer info kan je hier terecht www.uitinkontich.be/kontich-schaatst , de Instagrampagina UiT in Kontich of de Facebookpagina UiT in Kontich.

Foto’s Ronny MULLENS

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten