• 19/05/2024

‘Kom Wel Zijn’-dag in Mol, kunstendag voor kids in bib en schouwburg, Mollensokken

MOL – Iedereen, vrouwen en mannen vanaf zestien jaar, is van harte welkom op zondag 19 november op ‘Kom Wel Zijn’. Deze verwendag vindt plaats van 13 tot 18 uur in de Robianozaal Campus Rozenberg. Je geniet van lekkere en gezonde hapjes, workshops en allerlei verwennerij in de beautylounge. Speciaal voor mannen is er een ‘mancave’ met barbier, quiz en dartsinitiatie.

Je kan nog inschrijven vóór vrijdag 10 november en betaalt dan vijf euro ter plaatse. Dat kan hier of in het Open Huis Alegria Mol, Gasthuisstraat 14, tijdens de openingsuren op maandag van 9.30 uur tot 13 uur en donderdag van 9.30 uur tot 16.30 uur. Of laat je deelname weten via tegenkanker@gemeentemol.be.

Neem een kijkje in de beauty lounge met nagelslakken en hairstyling, neem deel aan een workshop kanker en bewegen, mindfulness of klankrelaxatie. Geniet van massages of kies een henna tattoo.

Leer op hoeveel manieren je sjaaltjes kan knopen en poseer mee voor een vrijblijvende fotoshoot. Een barbier legt de mannen in de watten. Ze zijn ook welkom bij een quiz en dartsinitiatie. Kortom, een zondagnamiddag om te relaxen. De verwendag is een initiatief van Mols comité Kom op tegen Kanker, LotinCo en Alegria Mol.

De Kunstendag voor kinderen op zondag 19 november pakt uit met tal van boeiende activiteiten voor kinderen van vijf tot tien jaar. De academie muziek en woord en het Musica Impulscentrum organiseren in samenwerking met de bibliotheek en het Cultuurcentrum muzische workshops, kunstige proevertjes en een dansconcert. Koop tijdig je tickets of reserveer een plaatsje waar nodig. Laat de kunstenaar in jou helemaal los.

Je kan deelnemen aan drie verschillende activiteiten op één dag: kunstige proevertjes muzikaal verhaal: je brengt zelf een verhaal tot leven met muziek. Instrumenten gebruiken, in je handen klappen, meezingen… Alles kan. Ervaring is niet nodig, enthousiasme wel. Je werkt rond het boek ‘De Wip’ van Joaquin Camp.

Kunstige proevertjes woord: met woordspelletjes en gekke stemmetjes wordt voorlezen zoveel leuker. Je werkt rond het boek Joris en de geheimzinnige toverdrank van Roald Dahl.

Tout Petit – dansconcert #1-Tornado: vier muzikanten en enkele dansers ontketenen een kleine tornado die de dansers naar alle richtingen van het podium blaast. De muziek en de dans zijn zo aanstekelijk dat je onmogelijk stil kan blijven zitten. Wie wil, kan dansen op het podium. Van traag naar snel, van hoog naar laag. Het is een aanstekelijk concert, een opzwepende dans- sensatie én een groot feest voor families. Vind hier het volledige programma.

Zoek je nog naar een uniek souvenir dat voor ie-de-reen een goed idee is? Zoek niet verder. Bij Visit Mol (Markt 24) koop je échte unieke Mollensokken (zie foto) . Je betaalt 6,50 euro per paar, er is maar één maat, dus de sokken passen altijd. Aangezien de Sint en de Kerstman bijna in het land zijn, is dit hét ideale moment om de Mollensokken in huis te halen voor iemand die je heel leuk vindt. Wees er snel bij, want op is op.

Je kon de Mollensokken deze zomer winnen met een stickeractie. Omdat de vraag zo groot was besloot Visit Mol om een beperkt aantal bij te bestellen voor de eindejaarsperiode. De deuren van het toeristisch infokantoor Visit Mol zijn open van maandag tot vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 16 uur. (EM / Foto Gemeente Mol)

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten