• 27/05/2024

Antony Van Dyck sportdienst Kapellen & Sam Grandiek

Kids kregen vandaag een voorproefje van het Trottinettenfeest en de Kapelse Sprint

KAPELLEN – Van zaterdag 29 juli tot en met dinsdag 1 augustus is het weer Kapellen Kermis met onder meer optredens van Margriet Hermans en Yves Segers op het Marktplein. En op dinsdag 1 augustus is er het Trottinettenfeest en de vijfde jubileumeditie van De Kapelse Sprint.

Iets kleiner dan het parcours van De Kapelse Sprint, maar daarom niet minder uitdagend, was het parcours dat men vanmiddag op het middenplein van Shopping Promenade kon afleggen.

 Kinderen tot en met twaalf jaar namen deel aan een behendigheidsproef op de fiets. Wie weet is dat wel de start van een carrière zoals die van voormalig Kapelse Sprint-winnaar Victor Campenaerts?  Iedereen ontving een geschenkje en kon bovendien ook nog deelnemen aan een tombola.

Als klap op de vuurpijl kon je de racefiets bewonderen, die je kan winnen op de aanwezigheidstombola na De Kapelse Sprint op 1 augustus.

Info:  https://www.kapellen.be/nieuws/detail/3488/kapellen-kermis-met-margriet-hermans-en-yves-segers, https://www.kapellen.be/de-kapelse-sprint-op-1-augustus

Foto’s Ronny MULLENS

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten