• 24/02/2024

Kick-off Levensloop Schoten 2023

SchotenOp 2 en 3 september 2023 komt Levensloop opnieuw naar Schoten. Levensloop is een feestelijk en sportief evenement met als doel geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. De kick-off van dit evenement vond plaats op 2 maart in de raadzaal van het gemeentehuis.

Tijdens deze kick-off stelden burgemeester Maarten De Veuster, schepen van sport Paul De Swaef en het Levensloopcomité het concept voor aan geïnteresseerde teams.

Voorzitter van levensloop Schoten ‘Gwen Peeters’ gaf het woord aan peter ‘Dimitri Van den Bergh’via videoboodschap die de deelnemers een hart onder de riem stak.

Deelnemers kunnen een team samenstellen en zich inschrijven via www.levensloop.be/schoten. Zo zijn ze verzekerd van een onvergetelijke ervaring. Inschrijven kost 10 euro per persoon.

Het opzet van Levensloop is simpel: gedurende 24 uur lossen teams elkaar af tijdens een wandel- en loopestafette. Er moet telkens minstens één persoon per team op het parcours in het gemeentepark aan het wandelen of lopen zijn.

De opbrengst van Levensloop gaat integraal naar de Stichting tegen Kanker. De Stichting heeft maar één ambitie: zoveel mogelijk vooruitgang in de strijd tegen kanker boeken. Zo zorgt de stichting voor financiële steun voor het oncologisch onderzoek in België, zorgt ze voor sociale dienstverlening voor patiënten en hun naasten, promoot ze een gezonde levensstijl en informeert ze rond het thema.

Foto’s Ronny MULLENS

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten