• 19/05/2024

Kermis Grote Jaarmarkt in Mol van start gegaan

MOL – Vandaag werd de kermis Grote Jaarmarkt officieel geopend. Het derde leerjaar van de gemeentelijke basisschool Mozawiek (Ezaart) mocht als winnende school van de gemeentelijke foto- en filmpjeswedstrijd officieel het lintje doorknippen.

 Zij wonnen de wedstrijd ‘Mag jouw klas gratis naar kermis Grote Jaarmarkt’ waarbij het foorcomité op zoek ging naar de mooiste, leukste, zotste foto’s en filmpjes waarmee men de kermis in de kijker zette.

 Burgemeester Wim Caeyers, Lieve Heurckmans, schepen voor lokale economie  (beiden CD&V) en kinderburgemeester Lili Adamczyk openden samen met de leerlingen de kermis. Dweil- en ambianceorkest Teutemèleut zorgde voor de muzikale begeleiding.

 Daarna probeerden de kinderen verschillende attracties gratis uit. De kinderen genoten met volle teugen van dit kermisvertier.

 Een delegatie van foorreizigers nam afwisselend de rondgang over de kermis in handen. Op het einde werd de vrolijke bende getrakteerd op smoutebollen.

 De kermis Grote Jaarmarkt blijft nog tot en met dinsdag 12 maart op haar vaste stek staan op het Rondplein en in de omliggende straten.

 Maandag is het vanaf 16 uur ‘familiedag’ en krijg je bij de meeste attracties korting of een extraatje.(EM / Foto FB)

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten