• 24/06/2024

Karen Hallemans wordt nieuwe voorzitter Horeca Mechelen

MECHELEN – Na 10 jaar als voorzitter van Horeca Mechelen, treedt Christian Michiels af van deze rol. Hij heeft zich gedurende deze periode met veel toewijding ingezet voor de belangen van de horecasector in Mechelen. Als erkenning voor zijn inspanningen organiseert de stad Mechelen een afscheidsreceptie om hem te bedanken. Michiels zal zijn expertise nu inzetten als de nieuwe voorzitter van Horeca Provincie Antwerpen.

Tijdens zijn voorzitterschap werkte Michiels nauw samen met de stad Mechelen aan diverse initiatieven ter ondersteuning van de lokale horeca. Zo werden de terrassengebieden en de openingstijden van de winkelshuttle uitgebreid, waardoor de zichtbaarheid en toegankelijkheid van de horecagelegenheden verbeterde. Vooral tijdens de COVID-19 pandemie toonde Michiels zich een ware pleitbezorger voor de sector, waarbij hij zelfs de bezorging van feestboxen per fiets organiseerde om de horecaondernemers te ondersteunen.

Karen Hallemans, met ruime ervaring als horecamanager, zal Michiels opvolgen als de nieuwe voorzitter van Horeca Mechelen. Zij kijkt ernaar uit om de bloeiende horecasector in Mechelen verder te ontwikkelen en uit te bouwen. Daarnaast zal Johannes Beyens de rol van vicevoorzitter op zich nemen, waardoor het bestuur van Horeca Mechelen een ervaren en gedreven team vormt.

Foto stad Mechelen

­čĄ× Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten