• 21/05/2024

Kabouter Plop komt met knuffelbeer naar Puurs, Heist-op-den-Berg en Antwerpen

ANTWERPEN – Kabouter Plop, Smal, Kwebbel en Klus blijven bijzonder geliefd bij de kleine fans (en hun ouders).

Dat was onlangs duidelijk te merken tijdens De Grote Sinterklaasshow (en SingAlong) in het Antwerpse Sportpaleis. Nu komen ze opnieuw met hun eigen show naar verschillende theaters in Vlaanderen.

Kabouter Plop: ‘We zijn heel blij om opnieuw op het podium te staan en samen met de kinderen te lachen en dansen.’

‘De Knuffelbeer is een show vol verrassingen en plezier, waar iedereen zich kan herkennen in de avonturen van de kabouters.’

Vanaf februari zijn ze te zien op acht verschillende locaties. In de provincie Antwerpen zijn er voorstellingen in CC De Binder Puurs (zaterdag 24 februari, twee sessies), Zwaneberg Heist-op-den-Berg (zondag 24 maart, twee sessies) en Theater Elckerlyc in Antwerpen (zaterdag 6 en zondag 7 april, vier sessies).

De Knuffelbeer wordt een show vol Plophits, denk maar aan De Kabouterdans, De Kabouterfanafare en Snuffeltje. De andere liedjes houdt men natuurlijk nog als een verrassing.

Smal heeft van haar oma een step gekregen. Ze is er superblij mee. Maar Klus wil er absoluut mee rijden en breekt het stuur.

Gelukkig weet Plop raad. Hij kent een speelgoedherstelkabouter die alle speelgoed kan repareren.

De kabouters vertrekken naar het speelgoedatelier om de step te laten herstellen. Terwijl Plop, Kwebbel en Smal een stuur voor de step zoeken, heeft Klus veel plezier met al dat speelgoed.

Hij maakt een rommeltje van het speelgoedatelier. Klus moet alles opruimen, maar heeft daar geen zin in.

Een sprekende knuffelbeer helpt Klus met het vervelende taakje… maar wie is die knuffelbeer eigenlijk?

Wie met zijn peuters naar de cinema wil kan dat nog tot nu zondag 7 januari. In Kinepolis kan je gaan kijken naar Bumba: het grote verjaardagsfeest.

De film is volledig afgestemd op het jonge Bumba-publiek, met interactieve momenten, gedempt geluid en een gedeeltelijk zaallicht om de kleintjes op een comfortabele manier te laten genieten van hun eerste bioscoopervaring.

Je bent uitgenodigd op het verjaardagsfeest van de circusdirecteur. Dat viert men  met een bijzondere voorstelling vol dans, muziek en magie, afgewisseld met bekende Bumba fragmentjes.

Maar… Noor, de dirigente van het circus, heeft geen cadeautje. Dat was ze helemaal vergeten.

Samen met Bumba, Bumbina, Bumbalu en al hun vriendjes, gaan de kleinsten op zoek naar een oplossing. Meezingen, dansen en spelen is dus de boodschap. Info en tickets hier   (EM / Foto’s Studio 100)

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten