• 18/07/2024

K3 stelt nieuwe musical voor in Brasschaat, 3 biggetjes komen naar Antwerpen

BRASSCHAAT – Er komt een nieuwe versie van de musical de 3 biggetjes. Na het succes in 2003 en 2007 treden Marthe, Julia en Hanne nu in de voetsporen van Kathleen, Karen en Kristel.

Voor hen wordt het de eerste musical. Vandaag was een zonovergoten vrijdag, ook voor alle leerlingen van Openluchtschool Sint-Lutgardis in Brasschaat.

Zij mochten allemaal, van de kleuterklassen tot de eerste en tweede graad lager onderwijs, getuige zijn van de lancering van de nieuwe musical.

De drie zangeressen zullen bijgestaan worden door Marie Verhulst als Pluisje het Konijn en Nuraila Karim uit Nederland als Mama Big.

Een avontuur vol fantasie, spanning en een vleugje romantiek. De musical is vanaf zaterdag  10 februari 2024 te zien in Vlaanderen en Nederland.

Bij ons gebeurt  in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent, Trixxo, Hasselt en concertgebouw Brugge.

Het verhaal van de musical is een vervolg op het klassieke sprookje ‘De wolf en de drie biggetjes’ en begint wanneer de boze wolf al oud is.

Op een dag ontsnapten drie biggetjes uit de boerderij en de wolf, Baltimoor, wilde ze meteen opeten.

De biggetjes waren hem te slim af: het eerste biggetje bouwde een huisje van stro, het tweede een van hout. Deze blies Baltimoor zo plat.

Het huisje van de derde big kreeg hij echter niet omver, omdat het van steen was.
Zelfs na jaren en jaren blazen, kreeg hij de biggen nooit te pakken en lacht iedereen hem uit.

Baltimoor wil alsnog wraak nemen op de derde big (de andere biggen zijn inmiddels verhuisd naar Italië en Frankrijk) en geeft zijn drie zonen de opdracht om haar drie dochters te vangen. Degene die hierin slaagt, krijgt als beloning de wolvenhoorn. Info:  www.de3biggetjes.live

Gust CHARRIN

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten