• 19/05/2024

Ju Store komt 2 maanden naar de Kloosterstraat

ANTWERPEN-De pop-up Store Ju is nu voor twee maanden in Antwerpen neergestreken in de warme buurt van de Hoogstraat en de Oever.Ju Store, de naam voor design glaswerk, is een concept van Jules Doyen. Jules komt oorspronkelijk van de kanten van Massenhoven en studeerde voor internationaal ondernemer. Hij was reeds verbonden met het edele beroep van glasblazers dankzij zijn ouders. In 2019 had hij zijn businessplan klaar en konden verdere contacten gelegd worden. Mond geblazen  glas is vooral populair in Oost-Europa.( Polen, Roemenië en Oekraïne) Hier vinden we dan ook de beste en creatiefste glasblazers. Al gauw had Jules contacten in Roemenië en kon hij van start gaan. Hij ging uit van eigen ontwerp en kleuren en hiermee konden de ambachtslui in Roemenië aan de slag. Van zijn ontwerp worden in Oost-Europa eerst stalen genomen en dan werkt Jules het verder uit.

Bloemenwinkels, Hotels en interieurverkooppunten waren de eerste klanten maar nu komt Jules naar Antwerpen voor twee maanden met een pop-up store.

Wat vinden we in de winkel? Glasheldere cadeau inspiratie voor relatiegeschenken, verjaardagen en zeker de  feestdagen. Er zijn vazen, kaarsenhouders  maar ook lampen. De prijzen gaan van 15 euro voor het goedkoopste glas tot 750 euro voor het duurste met voor de rest alles wat er is tussen deze twee prijzen zit. De winkel mikt op jong en oud.

De winkel is gelegen in de Kloosterstraat 84 te Antwerpen en is open van woensdag tot zaterdag van 11 tot 18u.  laatste dag open is op 32/12 van dit jaar.

Nog te vermelden dat Jules ook een idee over zitmeubelen in de pipeline heeft, waarvan je er trouwens al enkele kunt aanschouwen in de winkel zelf.

Gust Charrin

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten