• 14/07/2024

Intrede van Sinterklaas in Antwerpen – fotoreportage

Intrede van Sinterklaas in Antwerpen , een reportage van onze fotograaf Ludo Van den Sande

Zoals ieder jaar werd de Sint weer opgewacht , door een uitbundig en verwachtingsvol publiek, van kinderen , hun ouders en grootouders.
Op het steenplein, was het een gezellige drukte, en de Sint voelde zich echt welkom , begroette de enthousiaste kinderen en wandelde door de straten, vergezeld van zijn roetpieten.
Vorig jaar was het om bekende redenen niet toegelaten dat het publiek de Sint zag aankomen, maar dit jaar werd er gelukkig terug opgenomen met een traditie, waar vele kinderen op wachten en die sinds vele jaren een warm welkom biedt aan Sint Niklaas en zijn helpers.
De sint had zijn grote boek meegebracht, en raadpleegde dit op het balkon van het stadhuis, waarna hij verkondigde dat ” er weer geen stoute kinderen waren geweest” , wat op gejuich onthaald werd, door alle brave kinderen die aanwezig waren.
Zoals elk jaar was het weer een geslaagde verwelkoming van de sint, in Antwerpen, en nu maar wachten of de Sint veel cadeautjes heeft meegebracht. Vol verwachting klopt ons hart ………….

­čĄ× Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten