• 24/05/2024

Huiskamerconcerten tijdens Bij de Buren

HOBOKEN -Voor Bij de Buren stellen 15 gastvrije buurtbewoners op zondag 5 mei hun huis, en soms tuin, open voor een concert of voordracht. Het publiek ontdekt zo niet alleen lokale artiesten, maar leert ook de buren beter kennen.

Tijdens Bij de Buren treden lokale podiumkunstenaars en artiesten op in huiskamers en tuinen. Op een culturele lentewandeling, die vertrekt vanuit het Gravenhof of OC Nova tot aan de Blikfabriek, krijgt deelnemers de kans om een kijkje te nemen achter de voordeuren van buren. Zo kan het publiek ontdekken welk verborgen talent in hun buurt woont. Dat kan gaan van muziek tot poëzie, naar theater en meer.

Geïnteresseerden die graag starten aan het Gravenhof moeten zich hiervoor inschrijven. Liever starten op het Kiel? Schrijf dan in via www.nova-kiel.be.

Districtsschepen Tom De Boeck: “Dit gesmaakte initiatief is een mooie samenwerking tussen de Blikfabriek, OC Nova en het Gravenhof. Cultuur verbindt mensen. Dat is zeker zo bij deze derde editie van Bij de Buren. In de intimiteit van een huiskamer of stadstuin worden toeschouwers verwend met een minioptreden. Elke deelnemer krijgt een eigen parcours om te volgen. Dat biedt hen een unieke ervaring. Ik wil van harte de mensen bedanken die zo bereidwillig waren om hun woning hiervoor open te stellen.

Foto district Hoboken

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten