• 27/05/2024

Hobokense dienstencentra zetten koppels die kiezen voor de liefde in de kijker

HOBOKEN – De dienstencentra in Hoboken slaan de handen in elkaar en vieren de liefde. Hoe kan dat beter dan door huwelijksgeloften te vernieuwen? Een wondermooie manier om de liefde en toewijding in een huwelijk te vieren en te versterken. Het bereiken van een mijlpaal in een huwelijk, zoals tien, twintig of 50 jaar samen is een reden om terug te kijken op alle geweldige en moeilijke momenten die koppels samen gedeeld hebben en om de relatie te herbevestigen. Ook relaties die niet bezegeld werden door een huwelijk mogen deelnemen. Zo herinneren ze elkaar eraan om er altijd te zijn, ongeacht de tegenslagen die op ieders weg komen en tonen ze hun partner dat ze nog steeds dezelfde gevoelens hebben als op de dag van de eerste kus. Hiermee kunnen de koppels groots uitpakken en familie en vrienden uitnodigen om getuige te zijn van deze bijzondere gebeurtenis. Want iedereen is welkom op ‘Oboke Trouwt’ en op ‘Verloofde Maandag’.

Geen trouwfeest zonder verloving. Op de dag van ‘Verloren maandag’, maandag 8 januari 2024, verwelkomen de medewerkers van de Hobokense dienstencentra alle trouwers en Hobokenaren die kiezen voor de liefde met een feestelijke toast: een glas, een dansje, een worstenbroodje of appelbol in de Oranjerie van park Sorghvliedt. Er staat tevens een tentoonstelling opgesteld vol momenten van toen, om de mooie momenten van nu extra glans te geven. Iedereen is welkom. Oboke Trouwt: vernieuwen huwelijksgeloften, diner en avondfeest

Tijdens ‘Oboke Trouwt’ wordt gestart met een verklaring van de liefde in kasteel Sorghvliedt, gevolgd door een receptie in park Sorghvliedt. Daarna worden de festiviteiten verdergezet in dienstencentrum Victor De Bruyne met een diner en avondfeest. Het avondfeest wordt op gang getrokken door de Radio Minerva liveband en de nachtelijke uren worden ingezet met een dj-set. Familie en vrienden en alle andere Hobokenaren zijn welkom om mee te genieten.

Om Oboke Trouwt in de verf te zetten organiseren de dienstencentra een reizende tentoonstelling langs alle Hobokense dienstencentra. De première of eerste teaser is er op ‘Verloofde Maandag’ in de Oranjerie van park Sorghvliedt op maandag 8 januari 2024.

De dienstencentra roepen alle Hobokenaren op om hun wildste, meest romantische of grappigste liefdesverhalen te delen. Misschien hebben ze wel een heel originele ‘faire-part’, een nooit geziene huwelijksfoto, een memorabele speech van de zatte nonkel toen aanwezig. Of misschien zijn ze in het bezit van een oeroud menu van het huwelijksdiner. Alles is welkom. Een jury met onder meer acteurs Mitta Van der Maat, Nicoline Hummel en Walter De Groote selecteren de meest opvallende of ontroerende inzendingen voor de expo.

Beide evenementen zijn gratis. Voor ‘Oboke Trouwt’ moet er worden ingeschreven in één van de Hobokense dienstencentra: Dienstencentrum Victor De Bruyne, Paul-Henri Spaaklaan 5; Dienstencentrum Klein Heide, Alfred Nobellaan 7-9; Dienstencentrum Portugesehof, Portugesestraat 1; Dienstencentrum Groen Zuid, Fodderiestraat 117; Dienstencentrum Moretusburg, Adolf Greinerstraat 5 en Dienstencentrum Broydenborg, Oudestraat 103.

Carolyn Krekels (CD&V), districtsschepen van senioren: ‘Als district ondersteunen we graag de Hobokense dienstencentra met dit grootse project. We geven hen niet gewoon een potje geld maar knopen er enkele verwachtingen aan vast. Zo vragen we dat ‘Oboke Trouwt’ openstaat voor iedereen, ook voor wie nog nooit in een dienstencentrum is geweest. We zijn heel blij dat onze Hobokense dienstencentra zo goed samenwerken en hier alle zes hun schouders onderzetten om er een geweldig liefdevolle dag van te maken. We stellen dan ook graag onze mooie trouwzaal ter beschikking en hopen dat heel veel Hobokenaren elkaar op 24 februari opnieuw het ja-woord komen geven.’ Info hier  (EM / Foto District Hoboken)

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten