• 19/05/2024

Herentalse traiteur laat klanten wachten met DJ, stadsapp krijgt nieuwe look

HERENTALS –  De 52-jarige Herentalse traiteur Wim Boeckx van Solimami in de Sint-Jobsstraat beleeft bijzondere tijden. Met de feestdagen heeft hij extra personeel ingezet.

‘Om ervoor te zorgen dat het afhalen soepel verloopt, zijn we vandaag geopend  tot 16 uur. Hierdoor kunnen we alle klanten rustig ontvangen.

 Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat de wachttijden verminderen. We steken een tandje bij, want nog tot 14 uur verrassen we iedereen die langskomt met gratis drank, terwijl allround-dj Kurt Frederickx zorgt voor extra sfeer en ambiance.

 Voor ons is het een toffe manier om alle mensen waarvoor ons team de afgelopen dagen druk in de weer was te bedanken voor hun vertrouwen.

 Met een drankje en aangepaste feestmuziek brengen we iedereen ‘overdekt’ in de juiste stemming voor een fantastische jaarwisseling.

 De voorbije uren moesten we nog stevig doorwerken, want we zitten met een record aan bestellingen.

 De blije gezichten tijdens de afhalingen, maar ook de complimenten die we krijgen zoals de afgelopen dagen, nemen we dankbaar in ontvangst.

  Voor ons en onze medewerkers zijn dat extra motivaties om in het nieuwe jaar verder te knallen.’ .

 Vanaf morgen maandag 1 januari 2024 ziet de stadsapp van Herentals er helemaal anders uit. De stadsapp is voortaan een variant van de Mijn Burgerprofiel app.

Mijn Burgerprofiel is het belangrijkste online overheidsloket. Via de app kan je je dossiers opvolgen, e-documenten ontvangen, attesten aanvragen en nieuws volgen.

In de stadsapp steken daar nog de mogelijkheden bij om afspraken te maken en tickets te kopen.

Ook de afvalkalender is aanwezig, maar het lokaal bestuur wacht nog op een upgrade bij FostPlus voor een volledige integratie. De upgrade was nodig omdat het huidige platform in 2024 verdwijnt. Download de stadsapp hier 

Om zo efficiënt mogelijk met dienstverlening en brandstof om te gaan, haalt de stad Herentals kerstbomen – net zoals vorig jaar – alleen op na afspraak.

In sector één worden de kersbomen opgehaald vanaf dinsdag 9 januari en in sector twee vanaf donderdag 11 januari. Deze data vind je ook terug op de afvalkalender.

 Wil je dat je kerstboom wordt opgehaald, maak dan hier een afspraak of telefonisch via 014-28 50 50. De inschrijvingen hiervoor worden afgesloten op zondag 7 januari. Opgelet: De kerstboom moet ontdaan zijn van pot, kluit en versieringen. (EM / Foto’s Kurt FREDERICKX)

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten