• 24/06/2024

Heerlijk Ekeren 2023

Heerlijk Ekeren brengt iedereen samen op 2 juni

EKEREN – Op zondag 2 juni vindt HEERLIJK EKEREN plaats, een gezellige bijeenkomst van verschillende verenigingen, diensten en uiteraard ook handelaars uit Ekeren. Als kers op de taart vinden naast de 43ste Dorpsdag ook de Bierpruverfeesten plaats.

Bezoekers kunnen tijdens HEERLIJK EKEREN kuieren over de Dorpsdag met maar liefst 89 standhouders. Het parcours volgt Kloosterstraat, Driehoekstraat, Dorpstraat en Markt. Daar leren zij de vele Ekerse verenigingen, diensten en handelaars kennen en genieten ze van de vele randanimatie (kinderactiviteiten, muziekoptredens, demonstraties, wandelend orgels, acrobatie, signeersessies, …).

Tegelijkertijd vindt op het Kristus-Koningplein het jaarlijkse bierfestival Bierpruverfeesten plaats. Acht artisanale brouwers stellen een heleboel bieren voor. Liefhebbers kunnen vooraf jetons aankopen en met een bierfolder in de hand langs de kraampjes trekken voor heerlijke degustaties.

Op het podium: 13.30 uur | BigBand Ekeren – Brasschaat
15.30 uur | The Works
17.30 uur | Shift Lock

​zondag 2 juni van 13 tot 19 uur
​parcours Dorpsdag: Kloosterstraat – Driehoekstraat – Dorpstraat – Markt, ​locatie Bierpruverfeesten: Kristus-Koningplein

Foto’s Ronny MULLENS

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten