• 24/05/2024

werkgroep Kruimel Krachtig met Belle Perez

Hartverwarmende recordopbrengst warme kerst met Belle Perez in Herenthout

HERENTHOUT – Op zaterdag 2 december was het bitterkoud, maar in de Sint-Pieter & Pauluskerk en het achterliggende park was daar niets van te merken. De 2de editie van de kerstconcerten van Belle Perez en een gezellige wintermarkt zorgden voor een enorme warmte in Herenthout, met 2 uitverkochte concerten. Het succesrecept van deze avond: de vele vrijwilligers en vrijgevige Herenthoutse sponsors, de medewerking van het gemeentebestuur en vele gemeentediensten, en de talrijk aanwezige Herenthoutenaren.

 

Nog niet alle uitgaven en opbrengsten zijn gekend, maar de voorbije kerstconcerten van Belle Perez en de vergezellende wintermarkt brachten tot nu toe al 24490,25 euro op. Deze opbrengst wordt geschonken aan verschillende initiatieven die de strijd aangaan tegen kinderarmoede in Herenthout. Een nieuw record! Er zullen opnieuw verschillende goede doelen bepaald worden om de opbrengst over te verdelen. Al deze initiatieven zullen, elk op hun eigen manier en binnen hun eigen werking, de opbrengst specifiek besteden aan de aanpak van kinderarmoede in Herenthout.

 

De werkgroep Kruimel Krachtig heeft dit alle als drijvende kracht mogelijk gemaakt en zal er voor zorgen dat alle gelden op de juiste plaats terecht gaan komen. Men kan dit volgen op de facebookpagina van Kruimel Krachtig (https://www.facebook.com/kruimelkrachtig). Uiteraard wordt er na succes nagedacht over een 3e editie en dat zal via de facebookpagina bekend worden gemaakt.

 

Fotografie: Adrie de KOK

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten