• 24/06/2024

Handbal team Sasja

Handbalkampioenen Sasja gehuldigd op het Schoon Verdiep

ANTWERPEN/HOBOKEN – Na vijf jaar in Eerste Nationale stijgt traditieclub Sasja opnieuw naar de hoogste afdeling van het handbal. Ook de beloftenploeg bekroonde een fenomenaal seizoen met de titel.

De traditieclub werd uitgenodigd op het Schoon Verdiep van het stadhuis voor Schepen voor Sport Peter Wouters: “De ‘A’ van Antwerpen moet ook de ‘A’ van ambitie zijn, maar we kijken veel verder dan het scorebord. Het gaat ons ook om de maatschappelijke winst. Topsport is tevens een middel om de sportparticipatie en -beleving in Antwerpen verder op te krikken. Breed scoren in topsport en top scoren in breedtesport: daar willen we als sporthoofdstad van Vlaanderen voor staan en gaan. Dikke merci, Sasja, om daar mee jullie schouders onder te zetten. Als wederdienst proberen we onder meer via het topsportfonds en de nieuwe handbalacademie het Antwerpse handbal zo goed mogelijk te ondersteunen en zoveel mogelijk handen te laten jeuken om te kiezen voor het handbal.”

Men is ervan bewust dat het een moeilijk jaar wordt, maar de spirit zit goed, en de ambitie is er om volgende jaren aan de top mee te strijden voor de titel.

Foto’s Ronny MULLENS

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten