• 16/07/2024

Gratis pendelbus van de lijn van station Mol naar Graspop

MOL – Maak je klaar voor de jaarlijkse overweldigende ervaring vol donderende drums en knallende bassen. Het grootste metalfestival van Vlaanderen opent bijna de vrolijke weiden. In samenwerking met de organisator biedt De Lijn gratis pendelbussen aan om festivalgangers van Mol station naar het festivalterrein te brengen, en weer terug. Zo kunnen ze op een milieuvriendelijke manier reizen, met minder CO₂-uitstoot. Een luchtgitaar is toegelaten!
De pendelbus rijdt om de tien minuten en elke dag van woensdag 19 tot en met maandag 24 juni. De reistijd tussen Mol station en de festivalweide bedraagt 40 minuten.

Binnen deze tijdspannes kunnen reizigers mee:

Woensdag 19 juni van 13.30 tot en met 22.30 uur
Donderdag 20 juni van 7.30 uur ‘s morgens tot en met 2.30 uur ’s nachts
Vrijdag 21 tot en met zondag 23 juni van 8 uur ‘s morgens tot en met 2.30 uur ’s nachts
Maandag 24 juni van 7.30 tot 13 uur

De pendelbussen bedienen geen tussenliggende haltes, reizigers kunnen dus enkel op- en afstappen aan Mol station en de festivalweide. De pendelbussen zijn gratis, festivalgangers hoeven geen vervoerbewijs op zak te hebben. Als zij met andere (vaste) lijnen rijden, moeten zij voor een geldig vervoerbewijs zorgen om een boete te vermijden. De route uitstippellen kan met de routeplanner met de app van De Lijn.

Deze info staat ook gebundeld op de website van De Lijn: www.delijn.be/graspop

Alle informatie over het festival staat op de website van Graspop: http://www.graspop.be/

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten