• 24/05/2024

Gloednieuw Coworking & Housingproject opende de deuren in Geel

GEEL – JUL Coworking & Housing opende vanavond de deuren van een uniek coworking- en housingproject. Op wandelafstand van het station vind je weldra flexibele kantooroplossingen op maat, gekoppeld aan een duurzaam housingproject. Op die manier hoopt JUL om jonge ondernemingen de kans te bieden om te groeien en grotere bedrijven een locatie aan te reiken om tijdelijk (buitenlandse) werknemers te ontvangen.


Om de constant veranderende werkwereld bij te benen biedt JUL kantooroplossingen op maat aan. In totaal zijn er meer dan 50 werkplaatsen, die variëren van flex desks voor solo werkers tot privékantoren en meeting rooms.

Je kan een werkruimte boeken vanaf een halve dag. Daarnaast bestaan de vaste formules uit dag- week- of maandpakketten. JUL beschikt ook over een meeting room en een polyvalente zaal die je als lid aan een voordelig tarief huren. Die laatste vormt de uitvalsbasis als grote vergaderzaal of kan dienst doen voor recepties, exposities en andere events.

Coworking zit al een tijdje in de lift. Dat is niet enkel omdat het hip klinkt, maar vooral omdat het de kosten kan drukken voor jonge ondernemingen die willen groeien.

JUL biedt naast kantooroplossingen ook housing oplossingen op maat van je onderneming aan. Het housingproject bestaat uit negen unieke en volledig bemeubelde woningen met terras. Ze zijn stuk voor stuk luxueus afgewerkt met oog voor detail.

 JUL ligt op een boogscheut van het station van Geel. Die locatie werd niet zomaar gekozen.  Zaakvoerder Julius Moortgat: ‘Op die manier maken we het mogelijk om met het openbaar vervoer naar kantoor te komen. Onze locatie kadert perfect binnen het duurzame verhaal dat wij willen schrijven. Het volledige gebouw beantwoordt aan de strengste BEN-normen en wordt aangedreven door 180 zonnepanelen op het dak. Verwarmen en koelen gebeurt met elektrische warmtepompen. De groendaken zorgen dan weer voor natuurlijke verkoeling en wateropvang.’

Foto’s Ronny MULLENS & JUL Housing

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten