• 27/05/2024

Gemeente Willebroek trekt vergunning voor werken in Blaasveld (voorlopig) in

WILLEBROEK –  Normaal gezien zou nu maandag een nieuwe fase ingaan van de nutswerken in Blaasveld. Daarbij zou de Mechelsesteenweg voor een langere periode, tot aan de kerstvakantie, volledig worden afgesloten tussen de Ten Bergstraat en de kerk. Enkel voetgangers en fietsers zouden nog doorgang hebben.

Er werd echter vastgesteld dat de bewoners door de aannemer pas laattijdig of niet werden ingelicht over de start van deze werken en de bijhorende hinder, dit ondanks de gemaakte afspraken. Aangezien een goede en volledige communicatie voor zulke ingrijpende werken cruciaal is, heeft de gemeente besloten de vergunning voor de werken weer in te trekken.

Luc Spiessens (N-VA), schepen van openbare werken: ‘De werken zullen dus pas in een latere fase weer kunnen starten. Er zal dan gevraagd worden een zeer duidelijk en strak communicatieplan voor te leggen aan de gemeente voor de werken opnieuw worden vergund en aangevat. Er zal door onze diensten nauwlettend worden toegezien op de uitvoering van dat communicatieplan van de aannemer.’

Ook De Lijn zal maandag hun gewone traject volgen en niet de voorziene omleidingsroute. (EM / Foto Gemeente Willebroek)

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten