• 24/02/2024

Gemeente Boechout laat je vanaf volgende week opnieuw overdag sporten

BOECHOUT –  Niet iedereen vindt ’s avonds de tijd om te sporten of niet iedereen vindt het leuk om alleen te sporten.

Daarom organiseert de gemeente Boechout al voor de vijfde keer Sport Overdag. Vanaf maandag 6 september kan je meedoen met badminton, seniorengym, Run For Fun of gezondheidswandelen.

Rudi Goyvaerts (PRO Boechout & Vremde), schepen van sport: ‘Na een lastig coronajaar zijn we blij dat we eindelijk weer van start kunnen gaan met Sport Overdag.’

‘Hiermee willen we meer volwassenen en senioren in beweging krijgen. Bovendien merken we dat de deelnemers het leuk vinden om samen met anderen te sporten en om zo nieuwe mensen te leren kennen.’

Sport Overdag vindt plaats in sportpark Sneppenbos. Er is keuze uit seniorengym, badminton, Run For Fun en gezondheidswandelen.

De lessen lopen van maandag 6 september tot en met donderdag 23 december, uitgezonderd tijdens schoolvakanties en op feestdagen.

Vanaf de week van 6 september kan je je conditie op peil houden met seniorengym en Run For Fun.

Voor seniorengym ben je elke donderdag van 10 tot 11 uur en van 11 tot 12 uur welkom in sportpark Sneppenbos. Deelnemen aan Run For Fun kan op dinsdag en donderdag van 9u30 tot 10u30.

Vanaf 22 september kan je ook badmintonnen op woensdag van 9 tot 10 uur en van 10 tot 11 uur. Tot slot wordt op vrijdag 17 september om 14 uur de eerste wandeling georganiseerd.

Daarna vinden de wandelingen steeds plaats op de eerste en derde vrijdag van de maand. Ze zijn telkens zo’n vijf tot 7,5 kilometer lang. De startplaatsen vind je terug op www.boechout.be/sportoverdag.

Deelnemen aan Sport Overdag doe je met een stempelkaart waarmee je bij elke sport terechtkan.

Een stempelkaart kost 24 euro voor twintig beurten en 40 euro voor 40 beurten. Er is ook een afzonderlijke tienstempelkaart voor wie enkel wil meedoen met de wandelingen.

Je koopt ze vanaf maandag 6 september bij de balie van het sportpark of bij de vrijetijdsdienst.

Een overzicht van alle sporten vind je op www.boechout.be/sportoverdag. (EM / Foto Pixabay)

 

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten