• 20/06/2024

Galabal van Helou Fashion (Heist) brengt bijna 20 000 euro op voor vzw Kompaan

WESTERLO –Afgelopen zaterdag organiseerde Helou Fashion uit Heist-op-den-Berg een fundraising galabal ter ere van haar 75-jarig bestaan.

De volledige opbrengst schonk Helou aan vzw Kompaan. Dat is een vrijwilligersorganisatie die ervoor zorgt dat reizigers met een beperking zorgeloos kunnen reizen.                 Klanten, leveranciers, familie en het Helou-team werden allemaal uitgenodigd als gasten op dit verjaardagsgala. Het event vond plaats bij La Source in Westerlo.

Er waren 150 gasten. Els Tibau was moderator van dienst en praatte de ganse avond aan elkaar. De Blueberry Diamond band zorgde voor sfeervolle muziek.

Het diner werd afgewisseld met inspirerende speeches van zaakvoersters Lou Helsen en Ann Steegmans en vervolgens van bekende kopstukken uit de modewereld zoals Inge Onsea (Essentiel), Margot Saelen (Caroline Biss) en Miguel D’Heedene (FashionClub70).

Na het hoofdgerecht namen de mannen van vzw Kompaan, Mark Van den Broeck en Kristof Steegmans, het woord.

Zij werden na hun uiteenzetting verrast met een cheque van 16 000 euro, overhandigd door Ann Steegmans in naam van alle aanwezigen en sponsors.

Ook het team droeg haar steentje bij en schonk nog een extra 1 550 euro aan vzw Kompaan. De tombola bracht 2 200 euro op.

Niemand ging met lege handen naar huis. De tombolaprijzen die aan het einde van de avond werden verloot waren niet van de minste. Verder kreeg iedere gast een Gratitude List-boek cadeau, gesponsord door Lily Samii.

Het was een geslaagd fundraisingevent dat uiteindelijk 19 750 euro opbracht voor vzw Kompaan.

Foto’s Ronny MULLENS

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten