• 21/05/2024

Ga met korting naar Tuinkriebels Vrieselhof

OELEGEM – Kom dit weekend met korting naar Tuinkriebels Vrieselhof in Oelegem. Op zaterdag 4 en zondag 5 mei 2024 ben je welkom van 10 tot 18 uur op de 12e editie van de planten- en tuinbeurs. Bestel je ticket voor 4 mei en geniet van een korting. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis toegang. Bestel je tickets via www.provincieantwerpen.be/tuinkriebels.

Rond het kasteel van het Provinciaal Groendomein Vrieselhof verzamelen meer dan 80 standhouders. Het zijn gepassioneerde kwekers die graag nieuwe variëteiten van planten of struiken uitstallen, tips geven bij het onderhoud van de tuin, tuingereedschap voorstellen en uitleggen hoe je dit best gebruikt. Bekijk het volledige overzicht van de standhouders via www.provincieantwerpen.be/tuinkriebels.

Heb je veel of grote aankopen gedaan? Laat je planten veilig en gratis achter bij de plantencrèche zodat je met een gerust hart en vrije handen verder kan winkelen. Heb je hulp nodig om je planten naar je wagen te vervoeren? Dan kun je gratis een kruiwagen ontlenen om je aankopen naar de parking te brengen.

Behalve alles voor je tuin vind je op Tuinkriebels Vrieselhof ook lekkers om te eten en drinken. Geniet op één van de terrasjes bij Stoked, Les Pieds dan l’Eau, Plantbar Jacqueline en De Remise. Afsluiten doe je met een ijsje recht van de boerderij van ‘Krijm van De Hoeve’.

De jonge bezoekers tot en met 12 jaar krijgen niet alleen gratis toegang, maar kunnen ook meedoen aan een zoektocht van de Liefhebbers van ’t Zoet en steken meteen iets op over de bij. Ook volwassenen leren bij tijdens Tuinkriebels. Zo kan je bij de stand van ‘Kleur in je leven’ een kruidenzalf, appelazijn en medicinale kruidenthee maken.

Tot slot krijg je zowel zaterdag als zondag de kans om tijdens een wandeling met de domeinwachter het Vrieselhof te verkennen. De wandeling start om 14 uur. Schrijf je ter plaatse in aan de stand van de Provinciale Groendomeinen Regio Antwerpen.

Meer informatie over het programma en de standhouders vind je via www.provincieantwerpen.be/tuinkriebels.

Foto’s Ronny MULLENS

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten