• 20/06/2024

Ga gratis naar een ode aan The Boss en het concert van Edith & Karen in Lint

Ga gratis naar een ode aan The Boss en het concert van Edith & Karen in Lint

LINT – Na het verlossende bericht van provinciegouverneur Cathy Berx, kan men in Lint op vrijdag 28 augustus opnieuw een openluchtfilm en een concert organiseren.

Om 19u30 opent het terrein aan de Liersesteenweg 25. Een halfuurtje later is er een muzikale inleiding van Edith & Karen. Deze lokale talenten begeleiden zichzelf op piano en gitaar.

Verwacht je aan covers van George Ezra tot Hudson Taylor. Ze steken elk liedje in een eigen jasje.

Om 21 uur volgt dan de vertoning van ‘Blinded by the light’. Cinema Olympia en de Lintse Videoclub starten het seizoen met een openluchtfilm en een hartverwarmende ode aan The Boss.

‘Blinded by the Light’ is een warme, herkenbare feelgoodmovie en charmeert door het sprankelende spel van hoofdrolspeler Viveik Kalra.

Groot-Brittannië, de jaren 80. Javid is een moslimjongen die op een dag een cassettebandje met muziek van Bruce Springsteen vindt.

Tot groot ongenoegen van zijn familie raakt hij gefascineerd door de zanger. Dankzij de muziek van Springsteen leert Javid zichzelf en zijn familieleden beter kennen.

Regisseur Gurinder Chadha verfilmde het boek Greetings from Bury Park, geschreven door Safraz Manzoor, die in zijn leven meer dan 150 Springsteenconcerten bezocht. Zijn auto-biografie beschrijft hoe de muziek van Springsteen zijn ¬leven veranderde.

‘Blinded by the Light’ is vooral een aanstekelijk relaas over het vinden van de beat van je leven.

Het dragen van een mondmasker is verplicht op het terrein, ook tijdens het optreden en de film. Breng je eigen zitje mee.

Hou anderhalve meter tussen de bubbels. De bar blijft gesloten. Breng dus desgewenst zelf een drankje mee.

Er worden maximaal 100 personen toegelaten op het terrein. Reserveren is verplicht via https://webshoplint.recreatex.be/Tickets/Overview. (Antwerps Persbureau – fotomateriaal pixabay)

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten