• 16/07/2024

Frank Dupont VB

Frank Dupont kandidaat op lijst Vlaams Belang Zoersel

ZOERSEL – Naar aanleiding van 11 juli maakt Vlaams Belang Zoersel voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober een volgende naam van de kandidatenlijst bekend.
Nadat eerder Wouter Bollansée als lijsttrekker werd naar voren geschoven, laat de partij weten dat Frank Dupont de strategisch belangrijke 14de plaats zal bezetten. De 69-jarige Frank Dupont zal dus als lijstduwer van de eerste kolom te vinden zijn op de kandidatenlijst van de gemeenteraadsverkiezingen van Zoersel.

Frank Dupont: “Ik ben al een lange tijd politiek actief. Vroeger nog bij de lokale partij Heerlijk Zoersel maar sinds geruime tijd als bestuurslid bij Vlaams Belang. Het Vlaamsgezinde aspect van deze partij spreekt mij enorm aan en ook lokaal ben ik het zeker 100% eens met de verkiezingsslogan ‘Maak van Zoersel geen stad’.
Zelf ben ik woonachtig in de Jukschotwijk en als ik met verbijstering vaststel wat ze daar de laatste jaren in de buurt hebben bijgebouwd en vooral wat ze daar nog willen gaan bijbouwen, dan denk ik dat we dringend op de pauzeknop moeten drukken wat betreft nieuwe mega-appartementprojecten. Zoersel terug mobiel, veilig en dus leefbaar maken is voor mij de topprioriteit. Deze centrale boodschap vind ik volledig terug in het verkiezingsprogramma van Vlaams Belang Zoersel”
Frank Dupont woont met zijn echtgenote Els Frans in deelgemeente Sint-Antonius. Professioneel was hij actief als bankfiliaalhouder en in zijn vrije tijd kan je hem sportief ontmoeten als afstandsloper.

“Frank Dupont volgt al jaren de gemeenteraden vanuit het publiek en is aldus volledig op de hoogte wat betreft het politieke reilen en zeilen in Zoersel. Bovendien was hij als helpende hand ook bijzonder actief bij onze nationale verkiezingscampagne. Ik ben dan ook zeer vereerd dat Frank mee zijn schouders zet onder ons gemeentelijk verkiezingsproject.”, besluit kandidaat burgemeester Wouter Bollansée.

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten