• 16/07/2024

De Schakel

Fietsevenement De Schakel op 25 augustus

OUD-TURNHOUT – Ook deze zomer kan er weer geschakeld worden de laatste zondag van augustus volgens het vertrouwde concept: leuke routes langs rustige wegen, plezante animatie en mooie prijzen. Het lijkt nog veraf maar noteer zondag 25 augustus al met stip in je agenda voor de 34e editie van de Schakel!

De routes zijn uitgezet op rustige, autoluwe wegen. Daardoor is De Schakel nog mooier. De deelnemer kiest zelf een route uit het grote aanbod. Om de 10 à 15km is er een Kempenhut. Op deze vertrek- en rustplaatsen is altijd wel iets te beleven! Vanuit elke hut zijn er tientallen, mogelijke schakeltochten van 25 km tot meer dan 100 km. Je kiest gewoon de afstand die je wil afleggen. Je tocht kan je op voorhand samenstellen aan de hand van de routekaart op de website of in de brochure die in de VVV’s, winkels en sommige horecazaken te vinden is.

De deelnameprijs is voor volwassenen 5 euro en voor kinderen tot 12 jaar slechts 1 euro. Hiervoor krijg je een wafel, een routekaart, een deelnemerskaart en ben je verzekerd tegen gebeurlijke ongevallen. De kinderen krijgen daar bovenop nog een leuk hebbedingetje. Bij afgifte van de deelnemersstrook op het einde van de tocht krijg je ook nog een bonnenkaart met een waarde van om en bij 20 euro.

Er zijn ook dit jaar weer waardevolle prijzen te winnen. De totale prijzenpot bedraagt meer dan 12000 euro met als hoofdprijzen 2 e-bikes van fietsenfabrikant Oxford en een verblijf van een week voor 4 personen in B&B Mas Tidouls in Frankrijk.

Ontdek de nieuwe locatie aan de overzijde van de vertrouwde Zweepes Venhut, waar je tussen 13.30 en 18 uur kan genieten van een bruisende namiddag vol muziek en plezier. Duo Profun staat garant voor live entertainment met Nederlandstalige hits en tijdloze klassiekers uit de jaren ’60, ’70, ’80 en meer. De perfecte soundtrack voor jong en oud!

Terwijl de muziek speelt, kan je ontspannen op het sfeervolle terras van de Bremhut. Voor de kinderen is er een fantastische speeltuin en zandbak waar ze naar hartenlust kunnen ravotten, terwijl de volwassenen genieten van een verfrissend streekbiertje of een heerlijke kop koffie.
Ook culinair word je in de Bremhut verwend met lekkere verse soep met stokbrood, heerlijke croque monsieurs en smaakvolle hamburgers. Niet te vergeten: het dessertenbuffet, met zelfgemaakte cakes en taarten!
Kom langs en beleef een gezellige dag vol plezier, lekker eten en geweldige muziek tijdens De Schakel in Oud-Turnhout!

NIEUWE LOCATIE

• Bremhut, Oude Arendonkse Baan 36, 2360 Oud-Turnhout
• Optreden Duo Profun: tussen 13.30 en 18 uur

Foto’s organisatie

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten