• 24/06/2024

Zomer in het park 2023

Feestelijk de zomer in met de zomerbraderij

LIER – De zomer wordt weer feestelijk ingezet. Naast Lier Feest en Zomer in het Park, maken ook de handelaars er een feest van tijdens de Zomerbraderij op zaterdag 29 en zondag 30 juni.

Heel dit weekend zijn de winkels open, kan je kraampjes van verschillende handelaars en verenigingen ontdekken, koopjes doen en genieten van lekker eten en drinken. Voeg daar nog animaties bij voor het hele gezin en shoppen in Lier wordt nog leuker en gezelliger!

Zaterdag passeren er enkele acteurs van Familie: Jef De Smedt van 10 tot 14 uur, Margot Hallemans van 12 tot 13.30 uur en Roel Vanderstukken van 13.30 tot 15 uur. Fan van de Buurtpolitie of Ze Zeggen Dat? Van 16 tot 17.30 uur kan je Andy Peelman ontmoeten.
Zondag verwennen we de kindjes met bezoekjes van Maya De Bij van 13 tot 14.30 uur en Bumba van 14.30 tot 16 uur. Daarnaast zal je dan Jan Van Den Bosch van Familie kunnen ontmoeten, van 16 tot 17 uur.

Deze meet & greets gaan door aan de shoppen in Lier-stand, aan het begin van de Antwerpsestraat (ter hoogte van de nieuwe pop-ups).

De zomerbraderij wordt dit jaar uitgebreid. Naast de gewoonlijke zone, van de Antwerpsestraat over de Grote Markt tot aan het einde van de Rechtestraat, vind je de braderij ook in de Kolveniersvest en een deel van de Kartuizersvest. Dit jaar zijn er dan ook extra veel standhouders. Niet enkel de winkels en horeca in de zone van de braderij nemen deel, maar ook heel wat externe handelaars en verenigingen.

De straten worden afgesloten zodat de standhouders extra veel ruimte hebben voor hun kraampje en de horecazaken plaats hebben voor extra terrassen. De zomerbraderij is zaterdag geopend van 10 tot 18 uur en zondag van 13 uur tot 17 uur. Op zaterdag kan je zoals elk weekend naar de zaterdagse markt. Op zondag zal de braderij aangevuld worden door kramen van de Vintage & Retro Brocanterie (van 9 tot 18 uur).

Tijdens het weekend van de zomerbraderij kan je gratis parkeren in de ondergrondse parking ‘Grote Markt’, toegang via Florent Van Cauwenberghstraat 15.

Kom zeker eens langs want de stad deelt ook nog 2.500 gratis ‘Shoppen in Lier’ waaiers uit!

www.shoppeninlier.be

Foto’s Ronny MULLENS

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten