• 24/05/2024

Feesteditie van de dieren- en boerenmarkt met Pinksteren

MOL – Op Pinksteren, 19 mei, vindt de  feesteditie van ‘140 Jaar Dierenmarkt’ plaats. Naast de vertrouwde boeren- en dierenmarkt is er ook heel wat animatie en beleving voorzien zoals kindergrime en een rommel- en streekproductenmarkt. Je treft de standhouders zondag tussen 8 en 12 uur op het Rondplein, de Corbiestraat en het Santo Tomásplein. Of je nu dierbenodigdheden, pluimvee, knaagdieren, vissen, fruit of kruiden zoekt, je vindt het allemaal op deze feesteditie van de dieren- en boerenmarkt! Nadien loopt de vertrouwde dieren- en boerenmarkt gewoon wekelijks door zoals je ze kent. Kortom de perfecte uitstap voor het hele gezin!

Het gemeentebestuur organiseert elke zondag een dieren- en boerenmarkt. Op deze markt vind je naast pluimvee, knaagdieren, vissen en dierenbenodigdheden ook verschillende etenswaren zoals noten, olijven en bouillons. Er nemen zowel professionele handelaars als gelegenheidsverkopers deel aan de markt.

Tijdens de Duurzame tafel zetten duurzame voedselproducenten hun bedrijf, verhaal en producten in de kijker. Je krijgt de kans om te kijken hoe zij te werk gaan en wat ze in huis hebben. Deze duurzame streekproductenmarkt sluit aan bij de wekelijkse dieren-en boerenmarkt. Hier focussen we op lokale producten, recht van het veld of uit het eigen Mols (landbouw)bedrijf. Puur, lokaal en gezellig zijn de trefwoorden! Er staat zelfs een lange tafel voor je klaar zodat jij je lekkernij meteen kan opeten.

Meer info: lokale economie, 014 27 24 16 of lokale.economie@gemeentemol.be

Foto’s gemeente Mol

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten