• 24/06/2024

Feesteditie Pennenzakkenrock MET Camille/op zoek naar extra vrijwilligers!

MOL – De line-up van de 30ste editie van Pennenzakkenrock 2024 is compleet. De affiche is straf, om niet te zeggen spectaculair. Met Camille als headliner, de Molse Sikudhani, Regi en presentator Mark Vertongen haalt de organisatie kleppers binnen. Zij treden op donderdag 27 juni op voor 23.500 enthousiaste leerlingen en leerkrachten. Vanaf dit jaar biedt de organisatie de mogelijkheid om vooraf Pennenzakkenrock T-shirts te bestellen via de webshop. Het kinderfestival was in een mum van tijd volledig uitverkocht.

Camille staat na haar wervelende passage in 2022 opnieuw op het Pennenzakkenrock-podium. Met hits als ‘Vuurwerk’, ‘Geen tranen meer over’ en ‘In de regen’ zet dit hippe popicoon het strand ongetwijfeld weer in lichterlaaie! Maak je klaar voor een betoverende zomerdag want Camille brengt een spetterende show gevuld met een flinke dosis Magie.

De Molse Sikudhani bracht na haar overwinning van The Voice Kids haar eerste single uit. Met haar cover van ‘Who You Are’ en andere zing- en dansnummers bouwt het jonge talent samen met haar leeftijdsgenoten het strand in Mol om tot één groot feest. Liam & No Direction, bekend van telenovelle Milo staan te popelen om Pennenzakkenrock volledig op z’n kop te zetten.

Een stevige portie dj’s ontbreken niet op het strand! Mark Vertongen springt achter de draaitafel en zet het kot op stelten met Radio Hallo. Je kan je dansbenen strekken met DJ F.R.A.N.K. die de sfeer van Legacy Festival naar Pennenzakkenrock brengt. Bengels die nog meer beats willen, kunnen terecht bij de enige echte Regi.
Tot slot houdt DJ Tom La Barraca de sfeer erin en draaien Double-U ft Eugene samen een set vol hits.

Het volledige programma op www.pennenzakkenrock.be #PZR2024.

Voor deze jubileumeditie pakt Pennenzakkenrock uit met een coole verrassing voor alle feestvierdertjes op de festivaldag.

Vanaf dit jaar biedt de organisatie ook de mogelijkheid aan om de felbegeerde Pennenzakkenrock T-shirt vooraf online te bestellen. Daarnaast kan de klas die de origineelste foto instuurt, gratis T-shirts winnen voor alle klasgenootjes!
Voor de speciale feesteditie is er naast het supercoole T-shirt dit jaar ook andere merchandise zoals een zonnebril en sleutelhanger te verkrijgen op het festivalterrein.

400 scholen vieren in 2024 het einde van het schooljaar op Pennenzakkenrock. De 30ste feesteditie van Pennenzakkenrock op het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, op 27 juni 2024, was in een recordtempo volledig uitverkocht!

Maar liefst 23.500 kinderen zakken die dag af naar Mol. Kom jij ons team vrijwilligers versterken? Samen maken we er een topdag van! Als vrijwilliger mag je rekenen op een duidelijke crewbriefing (met drankje) voor het festival, een warm ontvangst op de dag zelf, een uniek T-shirt van Pennenzakkenrock, drankbonnetjes en een lunchpakket. Rond 17 uur sluiten we dan af met een heuse warme maaltijd met de rest van de crew om de goede afloop van het festival te vieren. Inschrijven als kandidaat kan via mail naar info@pennenzakkenrock.be, Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer,014 82 95 04

Foto’s Ronny MULLENS

🤞 Abonneer u op onze nieuwsbrief

Ontvang tweemaal per week een overzicht van het nieuws uit uw regio


Aanverwante berichten